26 / 04 / 2024

mersin mut konut projeleri

mersin mut konut projeleri

Mut Kaymakam Akyüz: "Bu projede yaklaşık 1 milyon 700 bin lira kaynak kullanılarak maddi imkanları yetersiz 63 aile ev sahibi yapıldı" dedi.

Mersin Mut'ta dar gelirli 80 aileye konut yapılacak!

Mersin’in Mut ilçesinde Mut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından dar gelirli 80 aileyi kapsayacak iki tip konut yapılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Kent Yapı'dan Mersin'e 62 milyon 170 bin 734 TL'lik konut yatırımı!

Kent Yapı, Mersin Silifke'de "Konut Kapasite Artışı Projesi" için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

Mut Belediyesi Mersin'de arsa satacak! İhalesi 13 Kasım'da!

Mersin İli Mut Belediye Başkanlığı, Mersin Mut'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 1.600 metrekare alana sahip.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

İmar planları ertelendi, konut satışları düştü!

Mersin’de konut satışlarında düşüş sürürken, söz konusu düşüşte, yabancıya konut satışında kotanın dolması ve ertelenen imar planlarının etkisinin büyük olduğu öğrenildi. Planların uygulanmasıyla konut açığında düşüş bekleniyor.

İmar planlarındaki gecikme konut piyasasını sarstı! Bu kentte fiyatlar Miami'yle yarışıyor!

Depremin ardından yaşanan göç ve imar planlarındaki gecikme Mersin'de konut sıkıntısı yarattı. Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken sektör temsilcileri konuyu değerlendirdi.

TOKİ Mersin projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam 522 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinde 522 adet konut yer alacak. İşte Mersin TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Mersin projesiyle o ilçeye tam 478 yeni konut geliyor! TOKİ'nin resmen açıkladığı bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin projesiyle o ilçeye tam 478 yeni konut geliyor... TOKİ'nin resmen açıkladığı bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

O ilde arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Mut Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Mut ilçesi, Kültür ve Palantepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Mersin Mut'ta yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

mersin mut konut projeleri Haberi

mersin mut konut projeleri

Mersin'in Mut ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahipleri için yaptırılan daireler, ailelere törenle teslim edildi.  


Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Yazalanı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan konutların anahtar tesliminde yaptığı konuşmada, "sosyal devlet" anlayışıyla yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyledi. 


Engelli, dul ve bakıma muhtaç 63 aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Akyüz, "Evi olmayan ya da yaşam koşulları açısından dezavantajlı durumdaki ailelere yönelik yapılan sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Bu projenin gerçekleştirilmesi sürecinde yaklaşık 1 milyon 700 bin lira kaynak kullanılarak maddi imkanları yetersiz 63 aile ev sahibi yapıldı" diye konuştu. 


Devletin her zaman yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduğunu vurgulayan Akyüz, yardıma muhtaç bütün kesimlerin daha huzurlu ve mutlu olması için...