19 / 04 / 2024

Mersin Taşucu toki konutları başvuru

Mersin Taşucu toki konutları başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Mersin Taşucu Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut için başvuru dönemi 15 Nisan'da başlıyor...

Mersin İKK'dan TOKİ’ye ‘kaçak inşaat’ iddiası!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu, TOKİ’nin Mezitli Bozön’deki toplu konut projesinin imar planları bulunmayan bir alanda, mimari ve temel mühendislik projelerinin onayı olmadan kaçak olarak sürdüğünü iddia edip, bunun kabul edilemeyeceğini duyurdu.

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Silifke Belediyesi 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Silifke ilçesi, Atayurt, Sayağzı, Mukaddem, Taşucu ve Karakara mahallerinde yer alan 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Mersin Mezitli'de TOKİ'ye devredilen araziler meclis gündeminde!

Mersin'in Mezitli ilçesinde belediyenin arazi tahsis ve devir için yaptığı başvurular ve TOKİ'ye devredilen araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye'de özelleştirme zamanı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ve Taşucu Limanı özelleştirilecek. Çamlıca 1 HES özelleştirmesinde son teklifler 29 Haziran'da alınacak. Yapılan bu özelleştirmelerle Türkiye'de özelleştirme çalışmaların arttığı görülüyor.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Taşucu Limanı özelleştiriliyor!

Çalışmalarına devam eden Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Taşucu Limanı'nın 40 yıllığına özelleştirilmesi için ihale ilanına çıktı.

Mersin'de TOKİ satışında yaşanan sorunlar mecliste!

Mersin'de TOKİ tarafından yapılan konutların satışında yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'de emlak piyasası hareketlendi! Fiyatlar uçtu!

Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral Projesi, emlak piyasasını da canlandırdı. Taşucu'nda 25 yıldır emlakçılık yapan Mesut Katı, bir yıl öncesine kadar 180-200 bin TL olan konut fiyatlarının 350-400 bin TL'ye, bin TL olan konu kiraların ise 4-5 bin TL olduğunu belirtti.

Mersin'deki bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı TBMM'de!

2971 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Mersin'deki bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Mersin Pamukluk Barajı İkmal İnşaatı ihalesi 6 Ağustos'ta!

Mersin Pamukluk Barajı Sulaması İkmal İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 6 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Mersin Taşucu toki konutları başvuru Haberi

Mersin Taşucu toki konutları başvuru

TOKİ Mersin Taşucu Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 konut açık satışa sunuluyor. Başvurular 15 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Mersin Taşucu'nda yer alan 3 konutun alanları; 84,63 metrekare 2+1, 135, 76 metrekare ve 175,73 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. 2+1 daireler 67 bin 29 TL, 3+1 daireler 122 bin 207 TL ile 168 bin 306 TL arasında fiyatlarla satılıyor. 180 ay vadelendirme yapılan konutlar için yüzde 10 peşinat veriliyor. Projede başlangıç taksiti en düşük 335,14 TL, en yüksek 841,53 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için