24 / 04 / 2024

Mersin Tömük otel yatırım

Mersin Tömük otel yatırım

Mersin’in Tömük sahil beldesinde otel sıkıntısı çekiliyor. Bölgede yeterince otel olmaması yatırım isteğini artırdı.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Akmerkez GYO kar payı dağıtımının ikinci taksitini 6 Ocak'ta ödeyecek!

Akmerkez GYO'nun kar dağıtım kısıtlamasına ilişkin sürenin üç ay daha uzatılması nedeniyle 2020 yılı sonuna kadar dağıtılamamış olup; kar payı dağıtımının, 17 milyon 514 bin TL tutarındaki ikinci taksitinin 6 Ocak 2021 tarihinde ödenmesine karar verildi. 

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Müze otel konsepti Türkiye'de yayılmaya başladı!

Fark yaratmak, olmayanı sunmak ve deneyim yaşatmak gerçeğiyle yola çıkılan Müze otel anlayışı, İstanbul, Kapadokya, Sinop, Urla, Datça gibi Türkiye'nin birçok kentinde uygulanıyor...

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 2 milyar 255 milyon TL!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı'nda, büyükşehirin 2019 bütçesi görüşüldü. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 2 milyar 255 milyon TL olarak kabul edildi.

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 12 Kasım'da görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı 2. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Tömüklüler otel yatırımı bekliyor!

Mersin’in Tömük sahil beldesinde otel sıkıntısı çekiliyor. Bölgede yeterince otel olmaması yatırım isteğini artırdı.

Avrasya Tüneli'nin tüm kısımları trafiğe açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Avrasya Tüneli'nin tüm kısımlarının trafiğe açıldığını duyurdu.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

SEKA Kâğıt Müzesi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin endüstriyel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla oluşturduğu Türkiye'nin ilk, Dünya’nın en büyük kâğıt müzesi SEKA Kâğıt Müzesi açıldı.

Antakya Güzelburç'ta köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor!

Lütfü Savaş önderliğinde HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Antakya ilçesinin Güzelburç Mahallesi’nde başlattığı köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

BKM Gayrimenkul Danışmanlık ve Kurye Dağıtım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

BKM Gayrimenkul Danışmanlık ve Kurye Dağıtım Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Gökçe ve Hatice Burcu Sarıca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Kağthane, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Mersin Tömük otel yatırım Haberi

Mersin Tömük otel yatırım

Mersin’in Tömük sahil beldesinde otel sıkıntısı yaşanıyor. Bölgede yeterince otel olmaması yatırım isteğini artırıyor. 


Bölgede dışarıdan gelen ve konaklama yeri arayan yabancı turistlerin kalabileceği tek otel bulunuyor. İki yıldır kapalı olan 200 yataklı otel, yaz sezonunda dolu kapasite ile hiç hizmet veriyordu.


Mersin'in Tömük sahil kasabasındaki bu tesisin el değiştirmesi sorunlara neden oldu. Halk, "Hem turist gelmiyor diyoruz, hem de gelen turistlere kalacak yer temin edemiyoruz. Bunda bir terslik var" diyerek tepki gösterdi.



Anayurt...