25 / 04 / 2024

Mersin Tömük sahil

Mersin Tömük sahil

Mersin’in Tömük sahil beldesinde otel sıkıntısı çekiliyor. Bölgede yeterince otel olmaması yatırım isteğini artırdı.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Akmerkez GYO kar payı dağıtımının ikinci taksitini 6 Ocak'ta ödeyecek!

Akmerkez GYO'nun kar dağıtım kısıtlamasına ilişkin sürenin üç ay daha uzatılması nedeniyle 2020 yılı sonuna kadar dağıtılamamış olup; kar payı dağıtımının, 17 milyon 514 bin TL tutarındaki ikinci taksitinin 6 Ocak 2021 tarihinde ödenmesine karar verildi. 

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 2 milyar 255 milyon TL!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı'nda, büyükşehirin 2019 bütçesi görüşüldü. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 2 milyar 255 milyon TL olarak kabul edildi.

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 12 Kasım'da görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı 2. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Tömüklüler otel yatırımı bekliyor!

Mersin’in Tömük sahil beldesinde otel sıkıntısı çekiliyor. Bölgede yeterince otel olmaması yatırım isteğini artırdı.

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. Mehmet Fatih Kayhan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye Kömür İşletmeleri'nden Soma'ya 396 lojman!

Türkiye Kömür İşletmeleri Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Manisa Soma'da 396 adet lojman yapım işi ihale ediyor. İhale 31 Temmuz'da yapılacak..

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde Baver Gökçe ve İhsan Gökçe ortaklığında kuruldu.

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Odabaş, Serkan Şen ve Adil Şen ortaklığında kuruldu.

Isı yalıtımıyla 12 milyar dolarlık tasarruf!

TERMOSAN Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkanı Suat İnan, ısı yalıtımının faydalarından bahsetti. İnan, Türkiye'nin enerji tüketiminde 10-12 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Körfez GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Avrasya Tüneli'nin tüm kısımları trafiğe açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Avrasya Tüneli'nin tüm kısımlarının trafiğe açıldığını duyurdu.

Mersin Tömük sahil Haberi

Mersin Tömük sahil

Mersin’in Tömük sahil beldesinde otel sıkıntısı yaşanıyor. Bölgede yeterince otel olmaması yatırım isteğini artırıyor. 


Bölgede dışarıdan gelen ve konaklama yeri arayan yabancı turistlerin kalabileceği tek otel bulunuyor. İki yıldır kapalı olan 200 yataklı otel, yaz sezonunda dolu kapasite ile hiç hizmet veriyordu.


Mersin'in Tömük sahil kasabasındaki bu tesisin el değiştirmesi sorunlara neden oldu. Halk, "Hem turist gelmiyor diyoruz, hem de gelen turistlere kalacak yer temin edemiyoruz. Bunda bir terslik var" diyerek tepki gösterdi.



Anayurt...