28 / 03 / 2024

Türkmenler Metal Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Türkmenler Metal Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mert Türkmen tarafından kuruldu. 



Türkmenler Metal Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mert Türkmen tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Türkmenler Metal Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerindeveya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve.....anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön