18 / 04 / 2024

Mert Boysanoğlu açıklamaları

Mert Boysanoğlu açıklamaları

MESA Çubuklu 28'in lansmanında konuşan MESA Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, sektörde uzun yıllar boyunca uygulanan önce satış yapıp sonra proje yapma döneminin artık bittiğini söyledi.

Konut fiyatları ne zaman artacak?

MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, konut fiyatlarının 2018'in ikinci çeyreğinden itibaren artmaya başlayacağını söyledi.

Mert Boysanoğlu: 2017'de konut sektörü canlanacak!

Mert Boysanoğlu, "İstanbul Maltepe, Dragos, Kozyatağı ve Fulya'da konut projeleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bunun dışında farklı lokasyonlarda da büyük çaplı kentsel dönüşüm projeleri üzerinde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuşuyor.

Ekrem İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a ‘depreme hazırlık’ mesajı: İçi boş vaatlerle olmaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beyoğlu’nda önemli açıklamalar yaptı. Kentsel dönüşüm kapsamında belirlenen 69 riskli alan bulunduğunu dile getiren İmamoğlu, Murat Kurum’a da ‘depreme hazırlık’ mesajı verdi...

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Ekrem İmamoğlu'ndan dönüşüm açıklaması: Kamu kurumları birlikte çalışmalı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm ve depreme dikkat çekerek kamu kurumlarının birlikte çalışması gerektiğini dile getirdi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

Mert Boysanoğlu açıklamaları Haberi

Mert Boysanoğlu açıklamaları

Gayrimenkul sektöründe 50'nci yılını kutlayan ve bugüne kadar yaklaşık olarak 100 bin konut üreten MESA, yeni projesi Beykoz Çubuklu 28'i görücüye çıkardı.

MESA Çubuklu 28'in lansmanında konuşan MESA Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, sektörle ilgili bazı açıklamalar yaptı.  

Sektörde uzun yıllar boyunca uygulanan önce satış yapıp sonra proje yapma döneminin artık bittiğini söyleyen Boysanoğlu, “Sat-yap dönemi kapanmıştır, artık yap-sat modeli işleyecek." diye konuştu.

Arz talep dengesi azaldıkça arsa fiyatlarının düşeceğini düşündüğünü söyleyen Mert Boysanoğlu sektördeki oyuncu çokluğundan yakındı. Boysanoğlu, "Devlet belli düzenlemelerle inşaat sektörünü kontrol altına almalı. 50 bin lira sermaye ile milyarlık iş yapma dönemi geride kaldı” dedi. 

Konut almak için doğru zaman 


Yüksek faizlerin konut alımını daha da zorlaştırdığını belirten Mert Boysanoğlu, şu an konut almanın tam zamanı olduğunu belirtti. Devam eden...