27 / 04 / 2024

Mert Emiroğlu

Mert Emiroğlu

MRT Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mert Emiroğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde Tarabya, Sümer Korusu içinde kuruldu

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi kuruldu!

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL'de Abdülkerim Emiroğlu, Hassan Serafı ve Rasmi Masarwa ortaklığında kuruldu.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

İst Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İst Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neon Yapı Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yılmaz ve Nurettin Emiroğlu ortaklığında kuruldu.

Sisdec Tasarım Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sisdec Tasarım Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Mert Hacıemiroğlu tarafından kuruldu.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Mert Emiroğlu Haberi

Mert Emiroğlu

MRT Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mert Emiroğlu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu.MRT Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere,konut,işyeri, otel,turistik tesisler ve işletmeleri,hizmet binaları,sanayi tesisleri,yol,okul,fabrika,enerji istasyonları,teknik hidrolik santral,baraj,liman,silo,havaalanı,köprü, kanalizasyon ile diğer inşaatları yapmak,müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak.Bu inşaatlar için açılan bütün resmi, özel,uluslararası,askeri ihalelere katılmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MRT Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Tarabya, Sümer Korusu, Postacı Halil Sokak, No:4 Kat:2....