18 / 04 / 2024

Mert Life Group adres

Mert Life Group adres

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Günkay Life'ta hemen teslim 5+1'ler 7 milyon 500 bin TL'ye!

Günkay Group imzası ile hayata geçirilen Günkay Life projesinde satış süreci devam ediyor. 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Günkay Life projesinde fiyatlar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Rly Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rly Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlker Ercömert tarafından kuruldu.

Method Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Method Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Atcı, Erce Mert Öztürk ve Hakkı Türkay Atcı ortaklığında kuruldu.

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Hocaoğlu Şen tarafından kuruldu.

Dmg Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmg Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bakış, Metehan Mert ve  Ömer Faruk Celep tarafından kuruldu.

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Refai tarafından kuruldu.

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal’da  20 bin TL sermaye bedeli  ile Özgün Akgün tarafından kuruldu.

Life Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Life Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanıyeh Zareı tarafından kuruldu.

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Activeair Group Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Activeair Group Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Cömert ve Erdem Ferah ortaklığında kuruldu. 

Kıbrıs Four Seasons Life Eylül 2020'de teslim!

30 yıldır KKTC'de faaliyet gösteren Döveç Group 420 birimlik konut projesi olan Four Seasons Life'ı İskele bölgesinde hayata geçiriyor. 

Mert Life Group adres Haberi

Mert Life Group adres

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

OTOMOTİV SEKTÖRÜ a. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. c. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat...