16 / 04 / 2024

Mert Sarıyar

Mert Sarıyar

Sarı Yar Yapı Anonim Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Mert Sarıyar ve Murat Sarıyar ortaklığıyla kuruldu...

Yedieminlerde bulunan hacizli mallar yarın satışa çıkıyor

Yedieminlerde bulunan hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli malların, yarın itibarı ile satışa çıkarılacağı açıklandı. İşte sarışa çıkarılan mallar ve haberin detayları...

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Rast Global Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rast Global Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da Hamza Mert Sarıkurtbay tarafından kuruldu.

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erdoğan Sarı tarafından kuruldu.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Sarıkamış 206 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam alt gelir grubu projesinde yer alan 908 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Manisa Sarıgöl'de yapılaşma durdurulmalı!

18 Ekim tarihinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen sel felaketinden sonra fay hattında yarıklar oluşması nedeniyle bölgede yapılaşma yasağının gelmesi istendi. 

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan 15 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap kuraları yarın çekiliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 1. Etap projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

Mert Sarıyar Haberi

Mert Sarıyar

200 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Barış Mahallesi Belediyesi Caddesi Ginza Lavinya Park B Blok NO:30 Kat:4 Daire:115 adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mert Sarıyar ve Murat Sarıyar ortaklığıyla...