25 / 04 / 2024

Merve Kınacı

Merve Kınacı

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Kınacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mart'ta Beylikdüzü, Ekol İşmerkezi'nde kuruldu.

Şimal Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimal Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Behçet Kılıç, Merve Kınacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu

Mers Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mers Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaptan ve Merve Kaptan ortaklığında kuruldu.

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Bulut ve Merve Hancılar ortaklığında kuruldu.

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Tekin tarafından kuruldu.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Zenit Ma Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenit Ma Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Durak tarafından kuruldu.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Hakan Arslan ve Merve Ünsal tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

Met Proje Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Proje Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekincan Taşdan, Merve Güngörmez tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Merve Kınacı Haberi

Merve Kınacı

Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Kınacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Atölye Proje Mimarlık ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır;  a)Şirket her türlü konut, fabrika, ticari, turizm ve sosyal tesislerin mimari ve mühendislik projelerinin hazırlanması ilgili bakanlık ve devlet kurumlarında işlemlerin takibi ve sonuçlandırılması işlerini yapabilir, gerektiğinde yaptırabilir. b)Şirket; durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı, islah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlerinin yapımı. c)Şirket; arsa, arazi, konut ve buna benzer gayrimenkulleri satın alabilir satabilir, kiralayabilir kiraya verebilir, rehin alabilir, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırabilir, ipotek...