18 / 04 / 2024

Meryem Uzerli abd evi

Meryem Uzerli abd evi

Meryem Uzerli, Los Angeles'ta ev sahibi olmak için araştırmalara başladı. ABD'ye giden güzel oyuncu ziyaret ettiği 2+1 daireyi gözüne kestirdi..

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Şimşek ve Ramazan Kabakılıç ortaklığında kuruldu.

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Uysal tarafından kuruldu.

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Küçük tarafından kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Balıkesir’deki Zeytinli Ada, arkeopark projesiyle turizme kazandırılıyor!

Balıkesir’in Erdek ilçesindeki Zeytinli Ada’da Meryem Ana Manastırı'ndaki M.S. 4’üncü yüzyıldan kalan vaftizhane, 2 hamam, seramik pişirme fırınları gibi alanların ziyaretçilere açılması için ören yeri çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki tatil sezonunda kültür turizmine açılacak!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Alba Mekatronik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Mekatronik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Meryem Albayrak tarafından kuruldu.

Merry Travel Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merry Travel Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Meryem Yıldız tarafından kuruldu.

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarel Mimarlık Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Şirin Tulgay tarafından kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Aydın ve Abbas Onut Zabun ortaklığında kuruldu.

Adm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın NAzar, Dılrabo Elmuratova, Meryem Küçükbatman ve Sanzhar Khaııtmetov ortaklığında kuruldu.

Meryem Uzerli abd evi Haberi

Meryem Uzerli abd evi

ABD'nin Los Angeles şehrine sık sık giden Meryem Uzerli, burada ev sahibi olmak için araştırmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde de ABD'ye giden güzel oyuncu, otelde daha fazla kalmak istemeyince ev aramaya başladı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; jüri başkanlığını üstlendiği Asian World Film Festivali için şu sıralar Los Angeles'ta bulunan Uzerli, bölgede bulunan bir daireyi beğendi. 

2+1 bir daireyi çok beğendiği öğrenilen güzel oyuncunun 1 milyon 600 bin dolar yani yaklaşık 9 milyon 189 bin liralık fiyatı yüksek bulduğu ortaya çıktı. Uzerli, istediği indirimi aldığı takdirde muradına erecek...

Los Angeles'ta bulunan estetik doktoru Simon Ourian'ı ziyaret eden Uzerli, beğendiği evi almasıyla yılın büyük kısmını ABD'de...