23 / 04 / 2024

mesa mesken inşaat ankara

mesa mesken inşaat ankara

İstanbulda'ki projelerin ardından yeniden Başkent piyayasına dönen Mesa Mesken,Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Yuva Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuva Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Makbule Özgan tarafından kuruldu.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Çelebi tarafından kuruldu.

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

Mesa Mesken'de bayrak değişimi!

Mesa Holding'in lokomotif şirketi Mesa Mesken Sanayii A.Ş'de görev değişimi yaşandı.

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

mesa mesken inşaat ankara Haberi

mesa mesken inşaat ankara

Ankara merkezli Mesa Mesken, İstanbul'daki projelerin ardından yeniden Ankara'ya döndü. Başkent piyasasına Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira  proje geliri bekliyor. Park Mozaik'te Tepe ile ortaklığa imza atan Mesa, Koza 66 projesiyle de kendisiyle özdeşleşen Koza Sokak'm son projesine imza atıyor. Mesa Mesken, Tepe İnşaat'la birlikte Ankara Yaşamkent'teki Park MOZAİK projesi satışa çıkarılırken, projede toplam 885 daire bulunuyor. Proje, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dairelerle, 92 ile 240 metrekare arasında değişen büyüklükteki konut alternatifleri sunuyor. Konut fiyatları 470.000 bin lira ile 1.13 3.000 lira arasında değişen Park MOZAİK'te satışa çıkan ilk etap konutlarının yüzde ellisinden fazlası henüz lansmanı dahi yapılmadan satıldığı belirtildi.Üç yılda tamamlanacak olan Park...