23 / 04 / 2024

Mesa Orman ödemeleri

Mesa Orman ödemeleri

Mesa Orman projesi 219 butik daireden meydana geliyor. İstanbul Beykoz Çubuklu'da yer alan Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni destek ödemesi tutarları belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına son sürat devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yeni destek ödemesi tutarları belli oldu. İşte o son dakika ödemeleri ile ilgili detaylar...

Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman ve nasıl yapılacak? 

Eylül ayının ortalarına yaklaştığımız bu sürelerde, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın mazot ve gübre desteği ödemeleri için vatandaşlar merakla beklemektedir. Mazot ve gübre destek ödemeleri çiftçilik sektöründe faaliyet gösterenler için ödenecektir. Peki ödemeler nasıl ve nereden yapılacak?

Çiftçilere müjde! Destek ödemeleri hesaplara yatırıldı! Hemen hesabınızı kontrol edin!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin heyecanla beklediği haberin müjdesini verdi. 56,2 milyon liralık destekleme ödemeleri çiftçilerin hesaplarına geçti. İşte detaylar...

Çiftçilere son dakika müjdesi! 163,1 milyon TL'lik tarımsal destek ödemeleri bugün yatıyor! Kalem kalem açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere tarımsal destek ödemeleri ile ilgili bir son dakika müjdesini verdi. Çiftçilerin hesaplarına bugün ödeme yapılıyor. İşte ödenecek kalemler...

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri o tarihte hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı. Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri o tarihte hesaplara yatıyor!

Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! Çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ödenen çay ve fındık desteklemeleri binlerce kişi tarfından merak ediliyor. Peki çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı? Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! 

Tarımsal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çay, mazot ve gübre destek ödemelerinde son dakika!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin geçtiğimiz günlerde hesaplara yatırılacağını söylemişti. Peki Tarımsal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çay, mazot ve gübre destek ödemelerinde son dakika!

Çay destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak? 2023 Çaykur Çay desteklemeleri yattı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından binlerce çiftçiye destek amacıyla ödenen tarımsal destek ödemeleri merak ediliyor. Peki çay destekleme ödemeleri ne zaman yapılacak? 2023 Çaykur Çay desteklemeleri yattı mı?

Tarım Bakanı açıkladı! 2023 buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tek tek açıklandı!

"2023 Buzağı destek ödemeleri hangi tarihte yatacak?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanlığınca gelecek buzağı destek açıklamaları yakından takip ediliyor.

Çiftçiler dikkat! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tarımsal destek müjdesi! Ödemeler ne zaman yatacak?

Çiftçiler dikkat… Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tarımsal destek müjdesi geldi. Peki 24 milyon 660 bin liralık tarımsal destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Mesa Orman ödemeleri Haberi

Mesa Orman ödemeleri

Zevk ve prestij sahibi ayrıntılara sahip Mesa Orman projesinde toplam 219 adet daire bulunuyor. Mesa Orman; sırtını şehrin oksijen depolarından biri olan 1.5 milyon metrekarelik İstanbul Kent Ormanı'na yaslıyor. 

Mesa Orman projesinde teras alanları, geniş bahçe ve peyzaj alanları yer alıyor. MESA Orman projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tipleri sunuluyor. 

2020 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen Mesa Orman projesinde fiyatlar 1 milyon 314 bin TL ile 4 milyon 416 bin TL arasında değişiyor. 

3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelere daha fazla yer verilen projede ferah aile yaşam alanları sunuluyor. Daire alanları 125 ile 300...