03 / 05 / 2024

Mesut Çağlayan Batıçim

Mesut Çağlayan Batıçim

Batıçim Batı Anadolu Çimento bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Mesut Çağlayan'ın şirketinYatırımcı İlişkileri Birim Yöneticiliğine getirilmiş ve "Kurumsal Yönetim Komite Üyesi" olarak görevlendirildiğini bildirdi

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Çağlayan Hurda İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Hurda İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu. 

Vogue Çağlayan Evleri iletişim!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan'da fiyat ve teslim tarihi henüz netleşmedi. Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayına yakın mesafede yer alıyor...

Çağlayan Grup İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Grup İnşaat Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Ergün Çağlayan ve Mehmet Çağlayan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mamak Çağlayan Camii'de Selçuklu mimarisi örnek alındı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Çağlayan Mahalle Cami inşaatını inceleyerek, yetkililerden son durum ile ilgili bilgi aldı

Mint Çağlayan satış ofisi!

Mint Çağlayan satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Mint Çağlayan'da metrekare birim fiyatı 6 bin 750 TL'den başlıyor...

Batıçim Batı Anadolu Çimento'da görev değişimi!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., Liman İşletme Müdürü Nuri Demiray'ın bağlı ortaklık Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş.' nin Liman İşletme Müdürlüğü görevine atdığını KAP'a bildirdi.

Barış Koylan Batıçim Çimento Üretim Müdürü oldu!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan yazılı açıklamaya göre Barış Koylan Batıçim Çimento Üretim Müdürü oldu.

Batıçim Çimento'nun Burhaniye'deki tesisi üretime geçti!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., Balıkesir Burhaniye'de 2006 yılında faaliyete ara veren hazır beton tesisinin bugün itibariyle üretim faaliyetine tekrar başladığını KAP'a bildirdi.

Batıçim Çimento Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyor!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., kısmi bölünme işleminin onayıyla ilgili 28 Aralık 2015 tarihinde yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul Toplantı gündemini KAP'a bildirdi.

Batıçim Aliağa Nemrut Körfezi’ndeki limanına yatırım yapacak!

Batı Anadolu Çimento (Batıçim), Aliağa Nemrut Körfezi’ndeki limanına 15 milyon dolar yatırım yapacak. Aliağa Horozgediği mevkiindeki 64 dönümlük arsayı 17.5 milyon TL’ye satın alan şirket, bölgeye 21 antrepo kurmayı planlıyor.

Batıçim'den Aliağa Nemrut Limanı'na yatırım atağı!

PETKİM’in Aliağa’da Türkiye’nin en büyüklerinden biri olacak liman yatırımı sürerken İzmir’in önde gelen bir başka sanayi kuruluşu Batı Anadolu Çimento'da (Batıçim), yine Aliağa Nemrut’taki limanında yatırım atağı başlattı.

Batıçim Batı Anadolu Çimento Aliağa'da arsa aldı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., liman işletmesinin karasal alanda geri hizmet sahası olarak değerlendirilmesi amacıyla İzmir Aliağa'da 64 dönümlük arsa alındığını KAP'a bildirdi.

Mesut Çağlayan Batıçim Haberi

Mesut Çağlayan Batıçim


Batıçim tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


SPK'nun (II-17.1) sayılı tebliğin 11.2 maddesi hükmü gereğince şirketimizde tam zamanlı olarak çalışan Sayın Mesut ÇAĞLAYAN şirketimizin Yatırımcı İlişkileri Birim Yöneticiliğine getirilmiş ve "Kurumsal Yönetim Komite Üyesi" olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir. 


Sayın Mesut ÇAĞLAYAN 700642 numaralı Kurumsal Yönetim Derecelendirme Uzmanlığı belgesi ile 206096 numaralı Düzey 3- İleri Düzey Lisans belgesine sahiptir.


Yatırımcı İlişkileri Bölümü İletişim Bilgileri:


Yatırımcı İlişkileri Birim Yöneticisi:  Mesut ÇAĞLAYAN

E-posta : [email protected] 

Telefon: 0 232...