25 / 04 / 2024

Mesut Özil gülter gülşe ev

Mesut Özil gülter gülşe ev

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çelik ve Onut Can Çelik ortaklığında kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Garanti BBVA son noktayı koydu! Promosyonda böylesi görülmedi.. Emekliler zil takıp oynayacak

Garanti Bankası, bireysel ve kurumsal müşterilerine birçok finansal hizmet sunmaktadır. Garanti Bankası, müşteri memnuniyetine ve kaliteli hizmet sunumuna önem veren bir banka olarak emekli vatandaşlara sunulan promosyon tutarlarını güncelledi.

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

AKBANK emeklilerin yüzünü güldürecek! Bu fiyatı duyanlar zil takıp oynayacak!

Bankaların emeklilere yönelik düzenlediği promosyon turaları Nisan ayında yeniden değişti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en az emekli aylığı güncellemesiyle beraber çıkışa geçen promosyon ödemelerinde AKBANK güncel tutarını açıkladı.

ING Bank'tan görülmemiş promosyon! Emekliler zil takıp oynayacak

EYT ve emeklilikle alakalı yaşanan tüm olaylar ile beraber bankalarda promosyon tutarlarında devamlı güncelleme yapıyor. Emeklileri sevindiren promosyon güncellemeleri ile alakalı ING Bank'ın güncellenen promosyon tutarlarını merak edenler için detaylar haberimizde.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Huriel, Kiler GYO Genel Müdürü oldu! 

Kiler GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada Mesut Huriel'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Dolar 12 gün sonra bu kadar olacak! Az önce açıklandı! Doları olan zil takıp oynayacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

12 gün sonra doların ne kadar olacağı açıklandı. Bunu duyan nefes bile almadan dövizciye fırlayacak. Analistler bir dizi açıklama yayınladı. Hemen bu habere bakın sonra pişman olmayın! İşte tüm detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatacak müjde! Kimliğinizi gösterip 2.392 TL'yi alabileceksiniz!

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi geldi. Yardıma muhtaç kişiler kimliğini göstererek, 2.392 TL'yi hemen tık diye alacak. İşte ayrıntılar...

O kurumun çalışanları zil takıp oynadı! 25.000 TL hesaplara yattı! Promosyonlar yüz güldürüyor

Bankaların vaad ettiği promosyon ücretleri hesaplara yatmaya başladı. Buna göre hesaplarına para yatan kurumlardan biri de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş. oldu. 

Mesut Özil gülter gülşe ev Haberi

Mesut Özil gülter gülşe ev

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesine dudak uçuklatan bir jest yaptı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye12 milyon TL’ye ünlülerin gözdesi Acarkent’ten yeni bir ev aldı.

İngiltere liginde oynarken evlendiği Amine Gülşe’nin ailesiyle arasının çok iyi konuşulanlar arasında.

Bu senenin en çok konuşulan transferleri arasında yer alan Mesut Özil, yine İstanbul Çamlıca’da, Elif Dürüst’ün villasını almıştı. 

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu...