28 / 03 / 2024

Mesut Yalçın

Mesut Yalçın

MDY Turizm Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Uzun Yalçın, Mesut Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da Büyükada, Çankaya Caddesi'nde kuruldu.

Şahin Yalçın: Konut sektöründe Araplar bir numara!

Türkiye'nin bir çok şehrinde Arap yatırımcılar konut sahibi olurken, Zonguldak bu pastadan pay sahibi olamıyor. Şahin Yalçın, "Konut sektöründe Araplar bir numara olduğu için konuta geliyor. " dedi.

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Fuat Yalçın tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenler, Çifte Havuzlar Mahallesi'nde kuruldu.

Beyazevler Yalçın Parkı yeşil alana dönüştürüldü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gündeme aldığı, Adana Beyazevler Mahallesi'ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Adana Yalçın Parkı’na konut yapılamayacak!

Beyazevler Mahallesi’ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. Yalçın Parkı’nda konut ya da farklı amaçlarla inşaat yapılması Adana Büyükşehir Belediyesi kararıyla olanaksız hale getirildi.

Jiva Beach Resort sade mimarisiyle doğallığın yalın halini sunuyor!

Fethiye Çalış bölgesindeki Jiva Beach Resort sade mimarisiyle misafirlerine doğallığın yalın halini sunuyor. “ Sonsuzluk” ve “ enerji” felsefesini benimseyen Jiva, naturellik üzerine kurduğu konsepti ile huzurlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

Yalçın Karadavut: Yenifakılı'yı modern bir ilçe yapacağız!

Yozgat’ın Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yaptıkları yatırım ve hizmetlerle Yenifakılı’yı modern bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın YÜKSEL görevinden istifa etti.

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Yalçın Menteş'in evine haciz geldi!

2013 yılında kangren olup bir bacağını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş zor günler geçiriyor. Eski eşiyle birlikte yaşayan Menteş, biriken borçlarını ödeyemeyince evine haciz geldi, emekli maaşına el konuldu.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Mesut Yalçın Haberi

Mesut Yalçın

MDY Turizm Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Uzun Yalçın, Mesut Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


MDY Turizm Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü...