05 / 05 / 2024

Metag İnşaat 6. kupon

Metag İnşaat 6. kupon

Metag İnşaat Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün tahvillere ilişkin 5. kupon ödemesinin yapılması,6.ve son kupona ilişkin faiz oranının bildirilmesini yayımladı.

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Türkiye otomotiv endüstrisinden 2023'ün ilk 6 ayında 17,3 milyar dolar ihracat!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliğinden (OİB) tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinin 2023'ün ilk 6 ayında 17 milyar 337 milyon dolar ihracata imza attığı kaydedildi.

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! Müteahhitler isyan bayrağını çekti! 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte müteahhitler isyan bayrağını çekti! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Altın gümbür gümbür geliyor! Bir bir açıklanan rakamları gören inanamadı! İşte son dakika altın fiyatları 6 Kasım 2022!

Yatırımcıların güvenli liman olarak tercih ettiği altın gümbür gümbür geliyor! Bir bir açıklanan rakamları gören inanamadı! Hemen bu son dakika altın fiyatları 6 Kasım 2022'ye bakın...

İnşaat demir fiyatları bugün ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç TL? 6 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemesi olan demire son zamanlarda büyük zam artışları oldu. Demir fiyatlarına son günlerde üst üste gelen zamlar demir fiyatları uçurdu. Peki bugün demire zam geldi mi? İnşaat demir fiyatları güncel ne kadar? İşte 6 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Vatandaş borç batağına saplanırken Bankaların karı 6 ayda yüzde 400 arttı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun açıkladığı verilere göre Haziran ayı sonunda Türk bankalarının aktif büyüklüğü yüzde 27,1 artarak 11 trilyon 713,9 milyar lira olarak hesaplandı. 2022 yılının ilk 6 ayında sektör karını yüzde 400 artırdı.

Türkiye'de ekmeğe peş peşe zam gelirken un ihracatı yılın ilk 6 ayında rekor kırdı

Türkiye'de ekmek fiyatlarına artan girdi maliyetleri nedeniyle peş peşe zam gelirken yılın ilk 6 ayında un ihracatında rekor kırıldığı ortaya çıktı. Açıklanan verilere göre ihracat yüzde 33 artarak 652 milyon dolara yükseldi.

Metag İnşaat 6. kupon Haberi

Metag İnşaat 6. kupon

Metag İnşaat Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün tahvillere ilişkin 5. kupon ödemesinin yapılması,6.ve son kupona ilişkin faiz oranının bildirilmesini yayımladı.



Metag İnşaat açıklaması:



05.10.2016 tarihli KAP'ta yaptığımız açıklamada da belirttiğimiz üzere ,şirketimiz tarafından 08.04.2015 tarihinde ihraç edilen TRSMETGE1615 ISIN kodlu tahvilimizin kupon ödemesi , tahvilimizin vadesi olan 05.10.2016 tarihinde yapılmıştır. Anaparadan eksik kalan 2.529.815,88 TL bugün tamamlanmış ve işlemiş faizleriyle birlikte tahvil bedelinin tamamı ödenerek yatırımcı hesaplarına...