18 / 04 / 2024

Metin Hara ve Adriana Lima barıştı mı

Metin Hara ve Adriana Lima barıştı mı

Adriana Lima ile Metin Hara, 10 gün önce buluşup ilişkilerini yeniden gözden geçirdi. Lima, Hara'nın Amerika'ya yerleşmesini istedi.

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Saraç ve Seyithan Yıldız ortaklığında kuruldu.

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

Scr Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scr Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 3 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Yurttaş, Rüstem Metin Yurttaş ve Sait Yurttaş ortaklığında kuruldu.

Vergi ve SSK borcu olanları ümitlendirecek gelişme! Bu haberi alanlar resmen zevkten dört köşe oldu!

Milyonlarca vatandaşın gündeminde "2023'te vergi affı var mı? Vergi affı ne zaman gelir?" soruları yer alırken Ankara kulislerinde dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. Hükümetin SGK ve vergi borçlarında af ve yapılandırma yapmak için hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi. Diğer yandan çek ve ehliye

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Orta Vadeli Program resmen açıklandı! Dolar kuru ne kadar olacak? İşte hükümetin enflasyon ve dolar öngörüleri! 

Orta Vadeli Program, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı ve tüm detayları belli oldu. Program kapsamında,  hükümetin büyüme, işsizlik, enflasyon ve dolar/TL kuru tahminlerine de yer verildi. İşte o tahminler...

Zam gelen emekli maaşlarının bankaya yatış günleri belli oldu! Tahsis numarası tek olanlar...

Hükümetin ekonomi ve çalışanların durumlarına bakan iki bakanlığı (Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı) temmuz ayında emekli maaşlarına zam yapıldığını açıkladı. Enflasyon oranında emekli maaşlarında yapılan artışlarla güncellenen zamlı maaşlar Temmuz'da hesaplara akt

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Cn Yapı İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Yapı İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Metin Nazlı ve Oktay Çavrar ortaklığında kuruldu.

Hükümetin asgari ücret ve emekli maaşlarına yapacağı zam miktarı açıklandı! İşte zamlı maaş miktarı

Hükümetin Temmuz ayında asgari ücrete yapacağı ek zam ve emekli maaşlarına yapacağı artış miktarının kaç olacağı belli oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, maaşlara gelecek zam miktarını canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Hükümetin vergi listesi değişti! Telefon tablet ve bilgisayarlara zam geliyor

Hükümetin telefon, tablet ve bilgisayar başta olmak üzere bazı elektronik eşyalardan aldığı TRT bandorl ücret listesi değişti. Söz konusu karara ilişkin düzenlenen yasa Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bahsi geçen ürünlere zam geliyor.

Ypm Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ypm Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de Orhan Çınlar, ALi Tatar, Metin Cephanecigil ve İbrahim Ersin Cephanecigil ortaklığında kuruldu.

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmed Mohammed Alıyu, Ali Metin Celayer ve Tamı-Tabhon Adu ortaklığında kuruldu.

Metin Hara ve Adriana Lima barıştı mı Haberi

Metin Hara ve Adriana Lima barıştı mı

Brezilyalı manken Adriana Lima ile yazar Metin Hara’nın 2017 yazında başlayan aşkı 1.5 ay önce bitmişti. Lima ve Hara, 10 gün önce buluşup ilişkilerini yeniden gözden geçirdi.

Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Adirana Lima yakınlarına “Metin beni ve çevremi kullandı” diye dert yandı. Hemen sonrasında Instagram’da yaptığı “Hanımlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Siz partner istiyorsunuz, proje değil” şeklindeki sözleriyle kafaları karıştırdı.

'TÜRKİYE'Yİ BIRAK, AMERİKA'YA YERLEŞ'

“Türkiye’yi bırak, Amerika’ya yerleş. Ve evlenelim.” Metin Hara evliliğe sıcak baktığını, ancak ülkesini bırakamayacağını söylemiş. Adriana Lima ise ilişkinin uzak nedeniyle devam etmeyeceğini...