20 / 04 / 2024

Metin Tekin

Metin Tekin

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.

Tekba İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekba İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Tekin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Koca Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Mtka Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtka Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin    Tekin ve Süleyman Kaan Akın ortaklığında kuruldu.

Ömer Tekin: Zaman ev alma zamanıdır!

Emlak sektöründe yaşanan durgunluk fiyat artışlarını frenledi. Karatay Emlak Satış Sorumlusu Ömer Tekin "Zaman ev alma zamanıdır" dedi.

Ahmet Metin Genç Ortahisar'ın 2016 projelerini anlattı!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ortahisar’da görev yapan muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda 2015 sene içerisinde gerçekleştirdiği ve 2016'da gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Metin Anıl: Ekonominin lokomotifi inşaat!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Sadık Gülerer ile birlikte İnegöl Müteahhitler Derneği'ne (İMDER) iade-i ziyarette bulundu.

Metin Bulat: Bursa'ya hala yatırım yapılabilir!

Arsa fiyatlarının yükselmesi, inşaat maliyetlerinin artması konut fiyatlarına yansırken tüketici yatırım eğiliminde sapma gözleniyor. Orta sınıfa yönelik nitelikli konut üretimiyle öne çıkan müteahhit Metin Bulat, Bursa'nın hâlâ yatırım yapılabilir seviye

Hüsnü Tekin: Şeker fabrikaları özelleştirilmeli!

Şeker Kurumu Başkanı Dr. Hüsnü Tekin, şeker sektörünün devam edebilmesi için şeker fabrikalarının özelleştirilmesi gerektiğini söyledi. Tekin; "Eğer rekabet ortamı oluşursa Şeker Kurumu'nu da kapatabiliriz" dedi.

Reha Metin Alkan'dan TOKİ'ye teşekkür!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan’ı makamında ziyaret etti.

Gürsel Tekin: İstanbul'un doğasına sahip çıkacağız!

CHP Genel Sekreteri Tekin, Fındıklı Parkı ile ilgili "CHP olarak İstanbul'un doğasına sonuna kadar sahip çıkacağız. Buna göz yummak çocuklarımızın geleceğine, nefesimizin daralmasına göz yummak demektir" dedi.

Florya'daki Metin Oktay Tesisleri Riva'daki araziye taşınacak!

Dumankaya İnşaat, kendisi veya başka şirketler aracılığıyla, Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nin kulübün Riva'daki arazisine taşınması ve bu iki arsanın farklı projeler geliştirilerek birlikte değerlendirilmesini önerdi.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Metin Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Musa Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Özcan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 800 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Eda-Metin Özülkü çifti Bodrum'da çiftlik açtı!

Bodrum’da eşi Eda Özülkü’yle işletmeciliğe soyunan Metin Özülkü,“Yaz kış farklı projeler yapıyor olacağız. Gerçekleştireceklerimiz ileride yapacaklarımızın sinyali olacak” dedi

Metin Gürdere kimdir?

İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Metin Gürdere kimdir? Metin Gürdere, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Gürdere, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Metin Gürdere..

Metin Tekin Haberi

Metin Tekin

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz akşam, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.


Ağaoğlu'nun iftarına sektörün önemli isimleri katıldı. İftara katılanlar arasında Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Metin Tekin ve Sinan Ayoğlu, Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal da...