16 / 04 / 2024

Metin Yumak

Metin Yumak

Epa Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Yumak tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Şişli, Mecidyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Termal Tatil Köyü İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmed Fehim Torba ve Metin Yumak tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Şişli'de kuruldu.

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas evli mi?

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas’ın mesleği nedir? Metin Barokas eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Fitch Ratings: Gelecek hükümetin ilk işi döviz piyasası!

Fitch Ratings, Türkiye'de seçimden sonra göreve gelecek hükümetin ilk işinin döviz piyasası risklerini yönetmek olacağını açıkladı.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Metin tarafından kuruldu.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Orta Vadeli Program resmen açıklandı! Dolar kuru ne kadar olacak? İşte hükümetin enflasyon ve dolar öngörüleri! 

Orta Vadeli Program, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı ve tüm detayları belli oldu. Program kapsamında,  hükümetin büyüme, işsizlik, enflasyon ve dolar/TL kuru tahminlerine de yer verildi. İşte o tahminler...

Hükümetin asgari ücret ve emekli maaşlarına yapacağı zam miktarı açıklandı! İşte zamlı maaş miktarı

Hükümetin Temmuz ayında asgari ücrete yapacağı ek zam ve emekli maaşlarına yapacağı artış miktarının kaç olacağı belli oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, maaşlara gelecek zam miktarını canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

Hükümetin kira adımı boşa çıktı! Ev sahipleri yasal limiti aştı

Konut kira artışlarını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hükümetin 1 Temmuz'a kadar kiraya yüzde 25 üst limit koymasına rağmen ev sahipleri yasal sınırı çoktan aştı.

Hükümetin dolarla ilgili sır planı ortaya çıktı! Yükselecek diye bekleyenlere kötü haber mi?

Dolar kuru yeni haftanın ilk gününde, yüzde 1'e yakın artış yaşadı. Dolar, serbest piyasada 16,57 lira civarında, euro ise yüzde 1,1 yükselişle 17,78 liradan işlem gördü. Hükümetin dolar konusundaki beklentisi ve planı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Ucuz konut için ihaleye çıkılsın teklifi! Hükümetin önerisi sonrasında gündeme geldi

Hükümetin konut krizini aşmak için hazine arazilerini imarlı arsaya dönüştürme planı ortaya çıktı. Konut üretimi önünde en büyük engel yeterli arsa olmaması ve arsa fyatlarının yüksekliği olarak gösteriliyor. Sektör sorunu aşmak için çareler arıyor.

Hükümetin vergi listesi değişti! Telefon tablet ve bilgisayarlara zam geliyor

Hükümetin telefon, tablet ve bilgisayar başta olmak üzere bazı elektronik eşyalardan aldığı TRT bandorl ücret listesi değişti. Söz konusu karara ilişkin düzenlenen yasa Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bahsi geçen ürünlere zam geliyor.

Metin Yumak Haberi

Metin Yumak

Epa Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Yumak tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Şişli, Mecidyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.


Epa Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM a -Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.yerli ve yabancı turistlerin  yurt içinde ve yurtdışında konaklama ,seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek , turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri apart oteller,yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak ,kiraya vermek. Dağ turizm,yayla turizmi,kara,hava,spor malzemelerinin ve araçlarının alımı satımı ,ithalat,ihracatını ve kiralamasını  yapmak Her türlü doğa,kar kayağı,çim kayağı,paintball,su altı ve su üstü sporları ile ilgili faaliyetlerde bulunmak, su altı ve dalış ve su üstü sporları ile ilgili olarak her türlü araç ve gereçler...