27 / 04 / 2024

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.



Ali Metin Kazancı, 1935 senesinde Rize’de doğdu. İş yaşamına parafin ve yağ satışıyla girdi. 1990 senesinde holding haline gelen Kazancı Ailesinin ana icraat sahaları içinde jeneratör üretimi, doğalgaz dağıtım icraatları, enerji santralleri kurulumu ve işletimi bulunmaktadır.
 Ali Metin Kazancı, 1968 enesinde Watt elektrikli motor fabrikasını hizmete soktu.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İlerleyen senelerde jeneratör pazarında lider konuma yükseldi. 1983'de Kazancı Teknik Cihazlar - Yedek Parça A.Ş. hizmete girdi, 1984 senesine jeneratör üretimi ve satışı icraatları için; Aksa Makine San. A.Ş. kuruldu.

1986 senesinde satış sonrası hizmet niteliğini yükseltmek için Aksa Servis ve Yedek Parça A.Ş. şirketi kurularak keşif, montaj ve servis uygulamaları bu firmaya devredildi. 1990'da Bayrampaşa'da bulunan üretim ve montaj tesisi yerini Güneşli'deki 20.000 m² büyüklüğündeki zamanın en büyük jeneratör fabrikasına devretti.


Geri Dön