25 / 04 / 2024

Metro Park teslimleri ne zaman

Metro Park teslimleri ne zaman

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen Metro Park Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler bulunuyor. Projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Metro Park teslimleri ne zaman?

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Kartal Deluxia Park teslimleri!

İstanbul Kartal'da yükselecek olan Deluxia Park projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede yüzde 5 lansman indiriminin yanı sıra 24 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı da sunuluyor...

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri!

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. Topkapı'da yer alan Beyaz Park projesinde ev fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor...

Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Peki Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

Nurol Park teslimleri ne zaman?

Nurol Park projesinde 0 peşinat, 0 KDV ve 0 faiz ile 50 ay taksit imkanı sağlanıyor. Peki, Nurol Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Toplam 370 dairenin yer aldığı proje toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa ediliyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. Peki Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

5 blok halinde inşa edilen proje toplam 100 milyon TL' lik yatırımla yükseliyor. Projede 370 daire yer alıyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen projede 1.400 konut ve ticari birimleri bulunuyor. Proje toplam toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Peki Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Toplam 370 daireden meydana gelen Beyaz Park Topkapı projesi 5 blok olarak yükseliyor. Peki, Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul 'un Başakşehir İlçe' sinde yükseliyor. Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri dün itibariyle başladı.

Çayyolu Park Alyans teslimleri!

Toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayıla projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Çayyolu Park Alyans teslimleri 2017 yılı Mayıs ayından itibaren yapılması planlanıyor.

D’S Damat Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını açtı!

Erkek moda markası D’S Damat, Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını Bakü’de açtı. Metro Park’taki açılışta markanın yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Metro Park teslimleri ne zaman Haberi

Metro Park teslimleri ne zaman

"Metro Park teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Toplamda 1.270 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası taşıyor. 


Metro Park Halkalı'da peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Dairelerin 271 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Metro Park Residence'de yüzde 10 peşinatta, kalan bedelin yüzde 15'i 1 yıl sonra ödenebiliyor. 


Teknik Yapı Metro Park'ta daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje 36 ay vade farksız taksit fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Metro Park teslimleri ne zaman?

Koşu parkuru, sauna, kapalı otopark, fitness center, dinlenme alanları, spor alanları,...