25 / 04 / 2024

metro seferleri

metro seferleri

Avrupa Yakası'nda 2 metro hattı bir de tramvay hattı için çalışmalar başlıyor. İhaleye çıkacak hatların yer teslimleri sonrasında 15 gün içinde çalışmalarının başlayacağı planlanıyor.

İstanbul'a metro müjdesi!

Yenikapı'dan Maslak'a uzanan metro hattının İstinye ayağı için düğmeye basıldı. Sabah'ın haberine göre, İstanbul Boğazı'ndaki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yeni bir metro hattı için çalışma başlatıldı.

Metro ve vapur uçağı solladı!

Türkiye İstatistik Kurumu, son 5 yılda ulaşım araçlarına yapılan zam oranlarını açıkladı. Türkiye'de 2009-2014 arasında metro ve vapur bilet ücretlerindeki artış yüzde 37'ye ulaşırken, uçak bileti ücretlerindeki artış yüzde 35'te kaldı.

Kadir Topbaş: İstanbul rayına oturacak!

"Her Yerde Metro, Her Yere Metro" sloganıyla çalışmalarını yürüten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Raylı Sistem Yatırımları” ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

İstanbul'da Pazar günü bazı metro hatları ulaşıma kapatılacak! İşte nedeni

İstanbul'da yarın saat 11:00'dan itibaren bazı hatlardaki metro seferleri yapılamayacak. Metro İstanbul, Pazar günü kapalı olacak metro hatlarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte detaylar...

Ankara'ya yeni metro müjdesi!

Başkentlilerin özellikle hafta sonları ziyaret ettiği Eymir Gölü’ne EGO seferleri başlıyor. Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de metro çalışması yapıldığını da açıkladı.

Nilüfer'de inşaat firmasının şantiyesinde yangın: 1 ölü, 2 yaralı!

Bursa'da bir inşaat firmasının şantiyesinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yangın sebebiyle aksayan metro seferleri, söndürme çalışmalarının ardından normale döndü.

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

Manhattan-Queens güzergahındaki nostaljik metro seferleri yoğun ilgi gördü!

Queens'in Flushing Meadows - Corona Parkı'nda 1939 ve 1954 yıllarında gerçekleşen dünya fuarlarının yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde gün boyu gerçekleşen nostalji seferlerinde binlerce yolcu taşındı.

Sanayi - Seyrantepe Metrosu'na 3. Tünel geliyor!

Sanayi Mahallesi – Seyrantepe arasındaki metro seferleri, 3. Tünel inşaatı nedeniyle 20 Mayıs 2014 Salı gününden itibaren 4 ay süreyle yapılamayacak. Yerine İETT, 06:00 - 00:00 saatleri arasında ücretsiz taşıyacak… İşte detaylar…

Haliç Metro Geçiş Köprüsü Şubat ayında açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden alınan bilgiye göre, Türkiye'nin ilk metro geçiş köprüsü olan Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün, deneme seferleri ve son rötuşların ardından şubat ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Başakşehir Metro Hattı'na ring seferleri başladı!

Başakşehir'in değişik bölgelerinden Otogar-Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı'na ring seferleri başlatıldı. Vatandaşların istasyonlara ulaşımı kolaylaştırılmak için yapılan ring seferleri 12 farklı bölgeden hareket edip metroya kadar ulaşıyor.

Metroya yakın konutların fiyatları artıyor!

Metro inşaat başlar başlamaz konutların fiyatları artıyor. Metro seferleri başlayınca da konut fiyatları daha da artıyor...

Aksaray-Havalimanı metro sefer saatleri uzatıldı!

Aksaray-Havalimanı metro seferleri, bayram tatili dönüşü düşünülerek bu geceden (perşembe gününü cuma gününe bağlayan gece) itibaren 4 gün boyunca saat 02.00'e kadar yapılacak

Türk Telekom Arena'ya düzenli metro seferleri başladı, sadece maç günleri!

Galatasaray Futbol Takımı'nın maçlarını oynadığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya düzenli metro seferlerinin başladığı bildirildi

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk gözaltında!

İstanbul Otogarı'nın işletmecisi ve Metro Turizm'in sahibi işadamı Galip Öztürk, tehdit, zorla senet imzalatmak ve organize suç örgütü kurduğu iddasıyla gözaltına alındı

metro seferleri Haberi

metro seferleri

Avrupa Yakası'nda 2 metro hattı bir de tramvay hattı için çalışmalar başlıyor. Söz konusu hatlar için ihale düzenlenecek. Öncelikle ihaleye çıkacak hatların yer teslimleri sonrasında 15 gün içinde çalışmalarının başlayacağı planlanıyor.




KİRAZLI-HALKALI METRO HATTI


9.7 kilometrelik uzunluğa sahip hattın 9 istasyondan meydana gelmesi hedefleniyor. Söz konusu metro hattının yer tesliminden sonra 1.080 günde tamamlanması planlanıyor. İhalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

Kirazlı Halkalı metro hattı Küçükçekmece, Bahçelievler ve Bağcılar semtlerinden geçecek. Metro hattı aktif olarak kullanılan M1BAksaray Otogar Kirazlı hattının bir uzantısı olacak. Hat, Kirazlı-Metrokent-Olimpiyat Parkı, Havalimanı-İkitelli ve Marmaray ile bağlantılı olacak.





HALKALI-KİRAZLI METRO DURAKLARI

- Halkalı istasyonu

- Yarımburgaz İstasyonu

- Toplu Konut İstasyonu

- Hastane İstasyonu

-...