24 / 04 / 2024

metrogarden avm

metrogarden avm

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker modellerini barındıran Sport in Street'in 31. mağazasını Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in açılışı 3 Haziran'da gerçekleşti.

Metrogarden bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Metrogarden Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden, bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Suryapı Metrogarden AVM açıldı!

Suryapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Çemeköy bölgesinde hayata geçirilen Metro Garden AVM projesi, 4 Eylül günü hizmete açıldı. AVM'nin içerisinde 147 adet mağaza bulunuyor...

Metrogarden AVM detaylı ulaşım!

Metrogarden AVM detaylı ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de yer alan Metrogarden AVM projesi 400 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Metrogarden AVM iletişim bilgisi!

Metrogarden AVM iletişim bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Mustafa Sandal konseri ve çeşitli sürprizlerle açılan Metrogarden AVM'de 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Metrogarden AVM açıldı!

Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden projesinde yer alan toplam 336 daireyi 2013 yılında sahiplerine teslim eden Sur Yapı; alışveriş merkezinin açılışını da gerçekleştirdi.

Metrogarden AVM nerede?

Metrogarden AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Sur Yapı imzası ile Anadolu Yakası Çekmeköy'de yaşama geçirilen Metrogarden AVM Ümraniye bugün 16:00'da açılıyor.

Metrogarden AVM Ümraniye adres!

Metrogarden AVM Ümraniye adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Sur Yapı Metrogarden'da 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Metrogarden AVM tüm detaylar!

Metrogarden AVM tüm detaylar haberimizin içinde yer alıyor. 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranların bulunduğu Metrogarden yarın saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.

Metrogarden AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Metrogarden AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul Çekmeköy ve Sancaktepe’nin ortak noktasında bulunan Metrogarden AVM de toplam 147 mağaza bulunuyor

Metrogarden AVM Ümraniye! Sur Yapı!

Metrogarden AVM Ümraniye Sur Yapı imzası ile yaşama geçiriliyor. Yarın saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılacak olan AVM'de 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Metrogarden AVM Mustafa Sandal Konseri!

Metrogarden AVM Mustafa Sandal Konseri ile açılacak. Çekmeköy ve Sancaktepe’nin ortak noktasında bulunan Metrogarden AVM de 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Metrogarden Çekmeköy AVM mağaza listesi!

Metrogarden Çekmeköy AVM mağaza listesi haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy ve Sancaktepe’nin ortak noktasında bulunan Metrogarden AVM de toplam 147 mağaza bulunuyor

Metrogarden AVM 4 Eylül'de açılıyor!

Sur Yapı tarafından 400 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Metrogarden AVM kapılarını açıyor. Metrogarden AVM 4 Eylül Perşembe Günü Saat 1600'da Mustafa Sandal konseri ile açılıyor.

Metrogarden AVM 4 Eylül'de kapılarını açıyor!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Metrogarden AVM kapılarını açıyor. 400 milyon dolarlık yatırımla kurulan AVM, 80 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Metrogarden AVM 4 Eylül'de açılıyor...

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Sport in Street Metrogarden AVM'de açıldı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker modellerini barındıran Sport in Street'in 31. mağazasını Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in açılışı 3 Haziran'da gerçekleşti.

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

Sur Yapı 2 AVM projesini hizmete açtı!

AVM sektöründe hızla yükselmeye devam eden Sur Yapı iki AVM projesini hizmete açtı. Axis projesini Kağıthane'de, Hayat Holding iş birliğiyle gerçekleştiren Sur Yapı ikinci projesi olan Metrogarden AVM'yi Ümraniye de inşa etti.

Metrogarden ve Axis AVM Şanlıurfa'da 5 bin çocuğu mutlu edecek!

Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında 5 bin çocuğu mutlu etmek için Şanlıurfa’ya doğru yola çıkıyor. 12 Temmuz tarihine kadar kampanya devam edecek.

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

Metrogarden bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Metrogarden Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden, bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Bimeks 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi.

Bimeks Türkiye'de 141 şubeye ulaştı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi

Suryapı Metrogarden AVM açıldı!

Suryapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Çemeköy bölgesinde hayata geçirilen Metro Garden AVM projesi, 4 Eylül günü hizmete açıldı. AVM'nin içerisinde 147 adet mağaza bulunuyor...

Greyder yeni mağazasını Metrogarden AVM'de açtı!

1994'ten beri sağladığı konforla ayaklara hak ettiği değeri veren Greyder, mağaza sayısını arttırmaya büyük bir hızla devam ediyor. Greyder, Çekmeköy'deki Metrogarden AVM'de 69'uncu mağazasını 5 Eylül'de modaseverlerle buluştu.

metrogarden avm Haberi

metrogarden avm

Büyüme hızıyla dikkat çeken Sport in Street'in 31. Mağazası Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. "Hep Sneaker" diyenlerin mağazası Sport in Street, dünyaca ünlü spor markalarının onlarca sneaker modelini bir arada sunuyor. 


İstanbul-Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in yeni mağazası, 3 Haziran Cuma günü Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını hızla arttırarak ülke geneline yaymayı hedefleyen Sport in Street, Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açtığı mağazası ile birlikte Türkiye genelinde 31 mağazaya ulaştı. Sport in Street, Metrogarden Alışveriş Merkez'inde 150 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. 

Tuğla duvarlar ve neon tabelaları ile sokak ruhunu dekorasyonuna taşıyan Sport in Street mağazaları, mağaza parfümü ve müzikleriyle de sokağın enerjisini müşterilerine hissettiriyor. Sport İn Street mağazalarında Nike, Adidas, Reebok, New Balance,...