27 / 04 / 2024

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 



Sur Yapı tarafından İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi adresinde, tapunun 1 pafta, 15648 parselde kayıtlı 7 bin 307,68 metrekare yüzölçümlü alanın 48 bin 500 metrekare toplam inşaat alanında Metrogarden AVM projesi yapılması planlanıyor. 

Daha önce Ümraniye'de Necip Fazıl Mahallesi'nde Metrogarden projesi içerisinde AVM yatırımına imza atan Sur Yapı şimdi de Yukarı Dudullu Mahallesi'nde yeni Metrogarden AVM yatırımına hazırlanıyor. Metrogarden AVM projesi diğer projeden bağımsız bir şekilde hayata geçiriliyor.

2017 yılının Aralık ayında Bakanlık iznine başvurulan Metrogarden AVM projesi için izin süreci tamamlandı. Projenin inşa çalışmalarının başladıktan sonra 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Toplam 42 bin 777 TL yatırım değerine sahip AVM'de toplamda 148 ticari üniteye yer veriliyor. 

Projenin gerçekleştirileceği alan Ümraniye Belediyesi adına kayıtlı olup, mevcutta otopark alanı olarak kullanılıyor. 

5 Bodrum + Zemin + 2 Normal kat olarak planlanan Metrogarden AVM projesi toplam ticari alan büyüklüğü 16 bin metrekare olarak, otopark alanı 24 bin 200 metrekare olarak, ortak alan ise 8 bin 300 metrekare olarak planlandı.

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Proje alanı; kuzeyinde Alemdağ Caddesi, doğusunda İdealistkent Caddesi ve İdealistkent Konutları, güneyinde ve batısında konutlar bulunuyor. 

 

*Görsel mevcut Metrogarden AVM'ye aittir.


Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön