20 / 04 / 2024

Lens Yapı Kurtköy'deki yeni projesine başlıyor!

Lens Yapı Kurtköy'deki yeni projesine başlıyor!

2015'te Aydınoğlu Grup, Mah inşaat, Egal inşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, Kurtköy Modern isimli yeni projesine başlıyor..



Lens Yapı, 2015 yılında Aydınoğlu Grup, Mah inşaat, Egal inşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kuruldu. Şirket halihazırda yaklaşık 400 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen 972 konut ve 10 bin metrekarelik ticari alana sahip Ataşehir Modern projesi ile Kurtköy'de bin 162 konut ve 85 adet ticari alandan oluşan Lens İstanbul projelerini yürütüyor.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2019'un ikinci yarısında 70 milyon yolcu kapasitesine ulaşacağına dikkat çeken Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, hala ulaşılabilir fiyatlı projeler üretilebilen Kurtköy bölgesinin gelişim potansiyelini göz önünde bulundurarak orada yeni projeler üreteceklerini söylüyor.

Lens İstanbul projesinin karşısındaki 33 bin metrekarelik arsayı iki yıl önce 75 milyon dolara satın alan şirket, burada yeni bir proje için hazırlık yapıyor. Teknokent'e 200 metre uzaklıktaki bu projelerine Kurtköy Modern adını vereceklerini belirten Mert Kutlu, bu ay başlayacak olan projede yaklaşık 300 milyon TL'lik yatırımla bin konut ve 45 bin metrekare ticari alan yapacaklarını vurguluyor.

Kurtköy Modern Projesi geliyor! Yeni proje!

 


Geri Dön