25 / 04 / 2024

Metromall söğüt inşaat projesi

Metromall söğüt inşaat projesi

Teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek olan Metromall Konutları Ankara'da inşa ediliyor. Projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor. Metromall satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

İBB'den Süleymaniye inşaatı yanıtı: Bina kaçak, mühür yasadışı öyle mi?

İstanbul Süleymaniye'nin silüetini bozduğu gerekçesiyle inşaatı mühürlenmiş olan İlim Yayma Vakfı'nın 'Mühürleme hukuka aykırı' açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt geldi. İşte İBB'nin verdiği o yanıt...

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Kıbrıs'ta inşaat sektöründeki gelişmeler hız kesmiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, son 25 yılda KKTC’de yatırımların arttığını, özellikle turizm, yükseköğrenim gibi hizmet sektörlerinde ve inşaat sektöründeki gelişmelerin sürdüğünü vurguladı.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

İnşaat malzemeleri sanayisinin ülkeye katkısı artacak!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu; ‘Gündem Buluşmaları’nın 41’inci toplantısında, inşaat malzemeleri sanayisinin Türkiye'ye katkısının daha da artacağını dile getirdi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat ve konut sektörüne koronavirüs etkisi!

Koronavirüs salgını Türkiye'yi de etkisi altına aldı. Gıdadan tekstile birçok sektörü olumlu ya da olumsuz etkileyen salgın, konut ve inşaat sektörünü de etkiledi. Peki koronavirüsün inşaat sektörüne etkisi nasıl oldu? İnşaat ve konut sektörü salgından olumlu mu etkilendi?

Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı!

Türkiye'nin İran'daki ihracatında önemli bir role sahip olan Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı. Van TSO Başkanı Necdet Takva, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Metromall söğüt inşaat projesi Haberi

Metromall söğüt inşaat projesi

Söğüt İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ankara Metromall projesi 700 adet daire ve 198 adet mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinden oluşuyor. Proje 3 blok olarak tasarlandı.


Metromall satış ofisi ile  0312 283 31 32 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Projede daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor. 


Spor salonu, otopark, güvenlik ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarından oluşan Metromall Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.


Satışlarının 2 ay içerisinde başlaması planlanan Metromall projesi 300 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje hızlı tren istasyonuna yakın konumda yükseliyor. 


Metromall satış ofisi 

Telefon: 0312 283 31 32

Web: http://www.sogut-insaat.com.tr

Özge...