20 / 04 / 2024

Metropark kampanya detayları

Metropark kampanya detayları

Metropark ödeme planı kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede konut fiyatları 307 bin 500 TL'den başlıyor.

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim!

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Migros'tan kırmızı ete dev kampanya! Migros Sanal Market'e özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Migros kırmızı et ürünlerine yüzde 15 indirim kampanyası başlattı. Kampanyaya 28 adet ürün dahil edildi. İşte kampanya detayları...

Bankalardan kıyasıya yarış emekli maaşı banka promosyonları peş peşe güncellendi! İşte kampanya detayları...

Temmuz ayı emekli maaş zammının belli olmasıyla birlikte emekliler banka promosyonlarına zam gelip gelmediğini sorguluyor. Peki, Güncel emekli promosyon kampanyaları ne kadar? İşte detaylar...

ING Bank’tan market harcamalarında 250 TL bonus! İşte kampanya detayları!

ING Bank sahipleri market alışverişlerinden karlı çıkıyor. ING Kredi Kart ile toplamda 240 TL bonus kazanabilirsiniz. İşte detaylar!

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

ING Bank ile 0,99 faizli kredi! Acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya!

ING Bank, acil nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için büyük bir kampanya başlattı. Banka, müşterilerine en düşük faiz oranıyla hemen nakit çözümü sunuyor. Kampanya kapsamında, ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 0,99 olarak belirlendi. Acil ihtiyaçlar için ilaç niteliğindeki kampanya detayları haberi

QNB Finansbank'tan akılalmaz kampanya! O kişilere 33 bin TL'lik iPhone 14 hediye!

Teknoloji meraklılarının kaçırmaması gereken bir fırsat doğdu! iPhone hayranlarına özel olarak düzenlenen kampanyaya katılanlar, iPhone 14 sahibi olma şansını yakalayacaklar. Son başvuru tarihi yaklaşıyor, kampanya detayları ise şöyle…

Migros'tan 500 lira hediye fırsatı! Detaylar peş peşe açıklandı! Kimler faydalanabilir? Hemen Bakın! 

Migros'tan alışveriş yapan herkesi yakından ilgilendiren kampanyanın detayları belli oldu. Migros'tan yapılan alışveriş sonrası bu kodu kullanan herkese 500 TL indirim uygulanacak. İşte kampanya detayları.. 

Akbank mobil kullananlar 54 bin TL parayı şartsız alıyor! kampanya detayları!

Akbank Direct müşterileri için büyük bir kampanya başlatıldı! Şartları ve masrafları olmadan, hesaplarına 54 bin TL trink para yatırılıyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunan bu kampanya, Akbank'ın müşterilerine olan bağlılığını bir kez daha gösteriyor.

Finansbank’tan herkese karşılıksız 5 bin TL! Bir daha böylesi gelmez! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu!

QNB Finansbank’ın dijital bankacılık hizmeti olan Enpara, eşine az rastlanır bir kampanya haberini duyurdu. Müşterilerini memnun etmeye çalışan Finansbank, kampanya detaylarını da açıkladı.

Yapı Kredi'den Ocak ayına özel kampanya! Gıda harcamalarınıza 200 TL hediye

Yapı Kredi'den Word kartına sahip olanlara özel, Gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız her 1500 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplamda 200 TL Worldpuan hediye! veriyor. Kampanya detayları haberimizde.

Odebank'tan muhteşem fırsat! Oran çok yüksek bu kampanya kaçmaz! 

Odebank'tan yeni müşteri olana 40-100 gün aralığındaki vadeli TL mevduatınıza %27.50’ye varan faiz oranı fırsatı var. Odeabank'ın bu kampanyası şimdiden çok rağbet görmeye başladı. Siz de faydalanmak isterseniz kampanya detaylarını haberimizde bulabilirsiniz

Damacana sularda duyanları hayrete düşüren kampanya! Üstelik ilk 10 siparişten 5’i bedava! Duyunca şok olacaksınız!

Damacana su kullananları müjdeli haber geldi. Damacana su fiyatları insanların cebini yakarken Erikli’den yeni kampanya geldi. Kampanyaya göre, ilk 10 siparişten 5’ini bedavaya getirebilirsiniz. İşte Erikli kampanya detayları…

Akbank`tan çıldırtan kampanya! Müjdeyi verdi duyan kulaklarına inanamadı! Acele edin!

Akbank'tan son anda güzel bir haber geldi. Akbank, Axess ile 150 TL kazandıran yeni kampanyasını duyurdu! 31 Ocak'a kadar başvurun! Kampanya detayları için tıklayınız...

Metropark kampanya detayları Haberi

Metropark kampanya detayları

Toplamda 1.412 adet daireden oluşan Metropark Residence İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa ediliyor. Proje 213 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 


Metropark ödeme planı kampanyası ile fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede satış süreci devam eden son 100 daire bulunuyor. 


Teknik Yapı imzası taşıyan Metropark Residence'de ev fiyatları 307 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Halkalı Metropark'ta çocuk oyun alanları,  dinlenme alanları, fitness center, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, koşu parkuru, sauna, kapalı otopark ve spor alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 

Metropark ödeme planı kampanyası!

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan Metropark Küçükçekmede'de yüzde 1 peşinatla ve vade farksız ödeme yapılabiliyor. 


Metropark adres bilgileri: Atatürk Mah. Şehit...