25 / 04 / 2024

Migros'tan 500 lira hediye fırsatı! Detaylar peş peşe açıklandı! Kimler faydalanabilir? Hemen Bakın! 

Migros'tan 500 lira hediye fırsatı! Detaylar peş peşe açıklandı! Kimler faydalanabilir? Hemen Bakın! 

Migros'tan alışveriş yapan herkesi yakından ilgilendiren kampanyanın detayları belli oldu. Migros'tan yapılan alışveriş sonrası bu kodu kullanan herkese 500 TL indirim uygulanacak. İşte kampanya detayları.. 



Migros Market ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Migros'ta geçerli indirim kodunu kullanarak 500 TL hediye para kazanma fırsatı sunuluyor. Bu kodu hemen not edin ve 500 TL hediye fırsatını kaçırmayın. Söz konusu kampanya 13 Mart -13 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.
Migros ses getirecek kampanyanın detaylarını tüketicisiyle paylaştı. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar. 

 Migros tan 500 lira hediye fırsatı! Detaylar peş peşe açıklandı! Kimler faydalanabilir? Hemen Bakın! 

KAMPANYA KOŞULLARI VE DETAYLARI

Söz konusu kampanya dahilinde geçerli olan “1007MIGROS3 ” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 1.500 TL, Migros Sanal Market harcamasına 500 TL değerinde ve sadece Migros Sanal Market’te geçerli indirim fırsatını yakalayacak.

Kampanyadan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar faydalanabilecek. Kampanya yanlız Akbank Mobil uygulaması üzerinden “ 1007MIGROS3 ” davet kodunu kullanarak yapılan başvurular geçerli olacak. Akbanklı olan müşteriler kampanyadan sadece bir defa yararlanabilecek.

İlk kez Akbanklı olanların faydalanabileceği bu kampanya sonucu kazanılan 1500 TL Migros Sanal Market alışverişlerinde 500 TL tutarındaki indirim kodu sadece Migros mobil uygulamasındaki alışverişlerde geçerli olacak.

Peki söz konusu kampanya için nasıl Akbanklı olunacak? İndirim kodu Migros Sanal Markette nasıl kullanılacak? İşte detaylar..


Geri Dön