26 / 04 / 2024

Migros'tan 500 lira hediye fırsatı! Detaylar peş peşe açıklandı! Kimler faydalanabilir? Hemen Bakın! 

Migros'tan 500 lira hediye fırsatı! Detaylar peş peşe açıklandı! Kimler faydalanabilir? Hemen Bakın! 

Migros'tan alışveriş yapan herkesi yakından ilgilendiren kampanyanın detayları belli oldu. Migros'tan yapılan alışveriş sonrası bu kodu kullanan herkese 500 TL indirim uygulanacak. İşte kampanya detayları.. 



Migros tan 500 lira hediye fırsatı! Detaylar peş peşe açıklandı! Kimler faydalanabilir? Hemen Bakın! 

Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olmak ve söz konusu kampanyadan faydalanmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıkllanması gerekir. Daha sonra davet kodu alanına “ 1007MIGROS3 “ kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması kampanyadan yararlanması için önemlidir. 

Kampanyaya katılım sonucu kazanılan 1.500 TL Migros Sanal Market harcamasına 500 TL değerindeki indirim kodunun kullanım süresi 30 Misan 2023 23:59’da sonlanacak. Bu tarihten sonra kodların gerçersiz sayılıp kullanılmayacak.

Elde edilen indirim kodu ile Migros Sanal Market ve ya Migros Sanal Market web sitesi üzerinden harcama yapılacak ise, ödeme sayfasında bulunan Puanlarım / Çeklerim bölümünde Hediye Çeki alanına bakılmalıdır. Kullanılacak hediye çeki “Kullan” butonundan aktif hale getirmek zorunldur. 

Detaylı bilgi için: Akbanklı Ol | Akbank Müşterisi Olmak Çok Kolay

Aile Destek Programı müjdeleri peş peşe geldi! Hesaplara tek tek 1.100 ve 1.250 TL yatırıldı! Bu parayı sakın kaçırmayın

Euro'su olanlar aman dikkat! Euro'daki son durumu gören inanamadı! İşte 30 Mart 2023 Euro kuru!


Geri Dön