28 / 03 / 2024

metropolist yapı metrowin tower

metropolist yapı metrowin tower

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Pendik Metrowin Tower ne zaman teslim?

Pendik Metrowin Tower ne zaman teslim sorusunun yanıtı bu yıl olarak belirlendi. Pendik Metrowin Tower projesinde yer alan ticari üniteler bu yılın sonunda teslim edilecek.

Metropolist Yapı Metrowin Tower satılık ofis!

Ofis sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Metropolist Yapı Metrowin Tower satılık ofis alanları 65 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 92 adet ofis yer alıyor.

Metropolist Yapı Metrowin Tower!

Toplamda 92 ofiten meydana gelen ve İstanbul Anadolu Yakası Pendik 'te konumlandırılan Metropolist Yapı Metrowin Tower projesi 18 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede teslimlerin 2014 yılı içinde yapılması planlanıyor.

Metropolist Yapı Metrowin Tower teslim tarihi!

Metropolist Yapı Metrowin Tower teslim tarihi Ekim 2014 yılı olarak belirlendi. Ofislerden oluşan Pendik Metrowin Tower projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor...

Metrowin Tower görselleri!

Metrowin Tower görselleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Metropolist Yapı imzası taşıyan proje Anadolu Yakası Pendik'te ticari ofis projesi olarak yükseliyor ve projede satışlar hızla devam ediyor...

Metrowin Tower adres!

Pendik Metrowin Tower adres ve iletişim bilgisinin ayrıntıları şöyle: Yeşilbağlar Mh. E-5 Yolu Üzeri Pendik / İSTANBUL - Telefon numarası: 0216 680 17 00

Pendik Metrowin Tower!

Pendik Metrowin Tower kapsamında ofislerin fiyatları 287 bin 100 liradan başlıyor. Pendik Bölgesi'nde yer alan Metrowin Tower projesi kapsamında teslimlerin 15 ay sonra yapılması planlanıyor...

Metrowin Tower'da fiyatlar 287 bin 100 TL'den başlıyor!

Metrowin Tower projesi kentsel dönüşümle birlikte İstanbul bir dünya markası olma yolunda…

Metrowin Tower'da 229 bin liraya 60 metrekare satılık ofis!

Metropolist Yapı ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar, inşaat sektöründeki iş güvenliği ve istihdam sorunlarının sektörün büyümesinin önünde büyük engel olduğunu söyledi...

Metrowin Tower satış!

Metrowin Tower projesi Metropolist Yapı tarafından Pendik'te hayata geçiriliyor. Metrowin Tower satış fiyatları kapsamında ofislerin fiyatları 229 bin TL'den başlıyor...

Pendik Metrowin Tower!

Pendik Metrowin Tower 'da bulunan ofisler 229 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisine uygun olan projenin 15 ay sonra tamamlanması planlanıyor...

Metropolist Yapı Metrowin Tower iletişim!

Metropolist Yapı Metrowin Tower iletişim bilgileri haberimizin içerisine yer alıyor. Projede teslimler 15 ay sonra gerçekleşecek...

Lokum Manzara'da Efsane Cuma'ya özel indirim!

Lokum Manzara projesinde Efsane Cuma'ya özel yüzde 25 indirim ve 36 ay 0 vade farkı ile ödemeler yapılıyor. DKY ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.

Lokum Evler'de 290 bin TL'ye hemen teslim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla Tuzla Aydınlı’da hayata geçirilen Lokum Evler projesinde anahtar teslim daireler 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

DKY Lokum Evler'de anahtar teslim daireler! 290 bin TL'ye!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla Tuzla Aydınlı’da hayata geçirilen Lokum Evler projesinde anahtar teslim daireler sahiplerini bekliyor. Yaşamın Haziran 2017’de başladığı projenin 3. etap konutları 290 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Lokum Evler'de anahtar teslimleri başladı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Lokum Evler'de yaşam başladı. Toplam 742 adet konuttan meydana gelen projede ilk anahtar teslimler gerçekleştirildi.

Lokum Evler Tuzla Aydınlı daire fiyatları!

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Tuzla Aydınlı daire fiyatları 441 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Tuzla Lokum Evler kroki!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen Lokum Evler Rezidans 722 adet daireden oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kroki bilgileri...

Lokum Evler yüzde 10 peşinat kampanyası!

Lokum Evler yüzde 10 peşinat kampanyası devam ediyor. Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Lokum Evler Tuzla'da daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Peki Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Lokum Evler kampanya detayları!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası ile hayata geçirilen Lokum Evler'de daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Lokum Evler kampanya detayları...

Tuzla Lokum Evler ödeme planı!

Tuzla Lokum Evler ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyor.

18 soruda Tuzla Lokum Evler projesi!

1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunan proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İşte 18 soruda Tuzla Lokum Evler projesi...

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

metropolist yapı metrowin tower Haberi

metropolist yapı metrowin tower

Toplam 92 adet ofisten meydana gelen Metrowin Tower İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Metrowin Tower ofis fiyatları konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Satışları devam eden projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. 


Teslimleri hemen yapılan Metrowin Tower Pendik 18 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje 12 bin metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Pendik Metrowin Tower 'da dinlenme alanları, fitness center, güvenlik, otopark, 8 adet toplantı salonu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Metrowin Tower ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 850 TL'den başlıyor, 10 bin 21 TL'ye kadar ulaşıyor. Proje Metropolist Yapı imzası taşıyor. 


Metrowin Tower nerede?

Pendik Metrowin Tower adres: Yeşilbağlar Mh. E-5 Yolu Üzeri Pendik / İSTANBUL


Metropolist Yapı Metrowin Tower iletişim

Metrowin Tower telefon:  0 (216) 353 3...