25 / 04 / 2024

meyve sebze

meyve sebze

A101 marketler bu hafta 15 Eylül Perşembe günü için yeni bir katalog yayınlamıştı. Yayınladığı katalogda pek çok kategoride ürün bulunuyor. Peki, meyve ve sebzede fiyatlar nasıl?

Sebze meyve fiyatları cep yakıyor! İşte 25 Mart 2022 A101, MİGROS, Carrefoursa fiyat listesi!

Kırmızı et, şeker, çay fiyatları derken sebze meyve fiyatları da aldı başını gidiyor. Halde 5 lira olan ürün market raflarına gelinceye kadar 2 kat artıyor. Peki bu durum tüketiciyi nasıl etkiliyor? İşte A101, MİGROS, Tarım Kredi Kooperatifleri 25 Mart 2022 A101 MİGROS, Carrefoursa fiyat listesi!

Karnabahar üç günde fiyatını ikiye katladı! İşte 21 Mart 2022 İstanbul Hali, Migros, A101, Carrefoursa fiyat listesi...

İstanbul'daki etkili sağanak yağış sebze ve meyve fiyatlarındaki artışı sürdürüyor. Peki zincir marketlerde ve halde sebze meyve fiyatları kaç TL oldu? İşte 21 Mart 2022 fiyat listesi...

Kar sebze meyve fiyatlarını vurdu! İşte A101 ŞOK MİGROS fiyat listesi!

İstanbul'u etkisi altına alan kardan sonra bazı sebze ve meyvelerin fiyatları artmaya başladı. Peki marketlerde sebze ve meyve fiyatları kaç TL? İşte zincir marketlerde sebze ve meyve fiyatları listesi...

Migros'ta resmen başladı: Meyve, sebze ve çiçeklerde yüzde 25 indirim! Yetişen dolabını dolduracak!

Migros haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta meyve, sebze ve çiçeklerde yüzde 25 indirimle satışa sunulacak. Kampanyaya 167 adet ürün dahil edildi.

Narenciyede kalıntı sorunu kalmayacak! Üreticilere 8 bin sinek tuzağı dağıtıldı!

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, biyoteknik ve biyolojik mücadele ve İyi Tarım Uygulamalarının organik ve kalıntısız üretimin temeli olduğunu belirterek, “Bütün zararlılarla hemen ilaçla mücadele etmemeliyiz” ifadesini kullandı.

Yaş meyve ve sebze ihracatında yüzde 17'lik artış!

Türkiye'nin 2023'ün ilk yarısında yüzde 17 artışla 1,69 milyar dolarlık yaş meyve sebze ihraç edildiği bildirdi. İşte detaylar...

Domates, patates, salatalık, soğan ve marul fiyatlarına yüzde 25 indirim! Dip fiyatlar hemen sepete ekleyin!

Migros, meyve, sebze, açık kuruyemiş ve baharat ürünlerinde yüzde 25 İndirim yaptığını duyurdu. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Patlıcan'da fiyat 9’a katladı, açıklama geldi: ''Anlam veremiyoruz''

 Adana Meyve-Sebze Hali'nde kilosu 1-2 lira olan kemer patlıcanın fiyatının semt pazarında 4'e katlanarak 8 liraya, marketlerde ise 9'a katlanarak 18 liraya satılması isyan ettirdi. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, "Marketlerde bu fiyata satılmasına anlam veremiyoruz" dedi.

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

Son dakika! Pazarcı esnafına vergi müjdesi! Meyve, sebze fiyatları düşecek! İndirim geliyor!

Pazar esnafını gelir vergisinden muaf tutacak düzenleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Pazarcıların gerekli kriterleri yerine getirmesi halinde gelir vergisinden istisna tutulacak. Peki bu durumda tezgahlara nasıl yansıyacak? İşte detaylar...

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Fiyat sabitleme kampanyası bitti, ürünlerin fiyatı roket gibi uçuşa geçti!

Yıl başında yapılan fiyat sabitleme kampanyası şubat ayında bitince mutfak enflasyonu en çok artan grup oldu. Tüketiciler Birliği hayvansal ürünlerdeki zamlara dikkat çekerken, hallere gelen meyve sebze de zamlandı.

Anneler dikkat! Philips 2'si bir arada Buharlı Pişirici ve Blender en ucuza burada satılıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Avent SCF870/22 Wasabi Buharlı Pişirici ve Blender, ev yapımı bebek mamaları hazırlama konusunda ev hanımlarının ilk tercihi oluyor. Aynı zamanda meyve, sebze ve etleri buharda pişiriyor. 

Göknur Gıda halka arz için geri sayımda! Halka arz fiyatı ne olacak? Ne zaman borsada işlem görmeye başlıyor?

Türkiye’nin en büyük meyve-sebze ihracatçılarından biri olan Göknur Gıda halka arz için gün sayıyor. Şirket, 1 Mart ile 3 Mart arasında talep toplayacak. Arz gelirinin önemli bir bölümünün yeni yatırımların finansmanında değerlendirilmesi planlanıyor.

Yedi çekmeceli Profilo Derin Dondurucu'da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilme tasarımına sahip Profilo derin dondurucu, istediğiniz zaman taze gıdı tüketme imkanını elde etmenize yardımcı olur. 

Altus sandık tipi derin dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş iç hacmiyle yaz kış hazırlanan konserveler, meyve, sebze ve et ürünlerini statik soğutma özelliği ile dondurarak aylarca muhafaza edilmesini sağlar. Böylece istediğiniz zaman taze gıdalar tüketme imkanı elde etmiş olursunuz. Peki dondurucunun diğer özellikleri neler ? 

meyve sebze Haberi

meyve sebze

Tezgahta el yakmaya başlayan manav reyonundan alışveriş yapmak gittikçe zor olmaya başladı. A101 marketler de her hafta meyve ve sebze reyonunda indirim yapıyor.

Yapacağınız manav alışverişlerinizi A101 Kapıda market uygulamasından veya web sitesi üzerinden yapabilirsiniz. A101 Kapıda uygulamasını App Store’dan ve Google Play aracılığıyla indirip alışverişe başlayabilirsiniz.

A101 marketler pek çok meyve ve sebzede indirim yaptı. Peki hangi ürünler indirime girdi? İşte A101 market 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

A101 MARKET SEBZE VE MEYVE 2022 FİYAT LİSTESİ

Mürdüm Erik – Kg %23 indirimle 9,90 TL Biber Çarliston – Kg %16 indirimle 18,50 TL Biber Dolma – Kg %16 indirimle 18,50 TL Havuç – Kg %10 indirimle 8,90 TL Muz İthal – Kg %35 indirimle 29,90 TL Üzüm – Kg %27 indirimle 9,50 TL Nektarin – Kg %35 indirimle 12,90...