25 / 04 / 2024

MGC Legal

MGC Legal

Hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.

Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Legal İndependence Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

Büyük site projelerinde yönetim problemi!

Mgc Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda arsa payını, site projelerindeki yönetim problemleri ve Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mgc Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mgc Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi dün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasim Baran Dumanoğlu, Deniz Bilgen ve Onur Çevikel ortaklığında kuruldu.

Artan emlak vergilerine itiraz için son hafta!

Gayrimenkul alanındaki uzmanlığı ve kazandığı ödüllerle adını duyuran MGC Legal Hukuk Bürosu avukatları son günlerde kamuoyu gündeminde yer alan emlak vergilerindeki yüksek değer artışına ilişkin açıklamalarda bulundu.

MGC Legal, gayrimenkul alanında yılın hukuk bürosu seçildi!

Hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.

Ön ödemeli ev satışında tazminat yükü arttı!

MGC Legal Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 45’inci maddesinde yapılan değişikliklerin KHK’nın yürürlük tarihinden evvel imzalanmış gayrimenkul satış vaadi sözleşmelerine etkisi konusundaki olasılıkları değerlendirdi.

FETÖ'nün paraları inşaat sektörüne aktarıldı!

Bank Asya'daki özel hesaplarda toplanan FETÖ'nün paraları örgüte ait inşaat, turizm ve sağlık kurumlarına aktarıldı. Böylece himmet, kurban ve burs paraları örgütün legal şirketlerine aktarılmış oldu.

Yapı Kredi Koray GYO, MGC Hukuk Bürosu ile çalışacak!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda MGC Hukuk Bürosu ile hukuki danışmanlık anlaşması kararını yayınladı.

Konut kredilerinde komisyon iadesi alınır mı?

Komisyon iadelerinde gelinen noktada artık müşterilerine ‘legal yollardan bize gelirseniz ve haklı bulunursanız iade edeceğiz’ mesajını verdiklerini de aktaran Temel Güzeloğlu bunun nedenini ise anlattı.

MGC Legal Haberi

MGC Legal

Her yıl dünya genelinde uzmanlık derinlikleri, müvekkil hizmet kaliteleri ve yenilikçi çözümleri ile öne çıkan başarılı hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, 2017 Private Clients Awards değerlendirmesinde MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.


MGC Legal Yönetici Ortağı Mustafa Güneş ödül ile ilgili olarak; “Kurumsal bir hizmet anlayışıyla 2013 yılında kurduğumuz ve geniş bir uzman kadro ile her alanda hukuk danışmanlığı hizmeti verdiğimiz MGC Legal, özellikle gayrimenkul alanındaki bilgi birikimi ve deneyimi ile hem Türkiye’de hem dünya platformlarında dikkat çekmeye başladı. Gayrimenkul alanındaki yenilikçi çözümlerimiz, mesleki ve sektörel örgütlerle yalnızca geçtiğimiz yıl 700 saati bulan mevzuat çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlıyor. Gayrimenkul alanında 2017 Private Client Awards ödülüne layık görülmekten dolayı mutluluk...