26 / 04 / 2024

mia residence gaziemir

mia residence gaziemir

İzmir Mia Residence'ta fiyatlar 600 bin liradan başlıyor 700 bin liraya kadar yükseliyor, projedeki konutların 2013 sonunda teslim edilmesi planlanıyor

İzmir Mia Residence'ta 4 oda 1 salon 700 bin liraya!

Gaziemir Mia Residence'ta fiyatlar 650 bin liradan başlıyor, projedeki konutların 2013 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Koç İnşaat'tan Mia Residence İnciraltı! Yeni Proje!

İzmir İl'i İnciraltı ilçesinde yükselecek olan Mia Residence İnciraltı projesinin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek. Koç İnşaat imzasını taşıayacak olan yeni projenin inşa çalışmaları henüz başlamadı.

Gaziemir Amassİzmir Residence'de fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor!

Karaca İnşaat imzasıyla yükselecek olan proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde inşa ediliyor. Projede 69 adet daire yer alıyor. Gaziemir Amassİzmir Residence'de fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor.

Mia Residence Buca'da lansmana özel fırsatlar!

İzmir Buda'da 72 konut halinde inşa edilen Mia Residence Buca'da lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Mia Plaza Gaziemir'de yükseliyor!

Gaziemir Mia Plaza'da 100 metrekare alana sahip ofislerin fiyatları 450 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Kredi imkanı ile ofis sahibi olunabilen projenin teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Mia Residence Buca iletişim bilgileri!

Mia Residence Buca projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 4 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Mia Residence Buca iletişim bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Mia Residence Buca projesi 18 ay sonra teslim edilecek!

Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Mia Residence Buca projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Mia Residence Buca projesi 18 ay sonra teslim edilecek.

Koç İnşaat' tan İzmir' e yeni otel proje!

36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini başarı ile sürdüren Koç İnşaat, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından İzmir'in değer kazanan yaşam ve iş merkezi Gaziemir'de benzersiz bir otel projesine imza atıyor.

Koç İnşaat Gaziemir Otel projesi 2015 yılında teslim edilecek!

36 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini başarı ile sürdüren KOÇ İNŞAAT, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından İzmir'in değer kazanan yaşam ve iş merkezi Gaziemir'de benzersiz bir otel projesine imza atıyor.

Koç İnşaattan 10 milyon dolarlık Ofispark projesi!

6 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Koç İnşaat, Mia Residence ve Doğa Park projelerinin ardından 10 milyon dolar yatırım değerine sahip olan Ofispark projesini hayata geçiriyor.

İzmir Mia Residences'ta 700 bin liraya 4 oda 1 salon!

Gaziemir Mia Residence'ta fiyatlar 600 bin lira ile 700 bin lira arasında değişiyor, proje kapsamında yer alan konutlar banka kredisine uygun

Gaziemir Mia Residences'ta 600 bin liraya 4+1!

İzmir Mia Residence'ta fiyatlar 600 bin liradan başlıyor 700 bin liraya kadar yükseliyor, projedeki konutların 2013 sonunda teslim edilmesi planlanıyor

İzmir Mia Residence'ta 4 oda 1 salon 700 bin liraya!

Gaziemir Mia Residence'ta fiyatlar 650 bin liradan başlıyor, projedeki konutların 2013 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor

Mia Residences'ta 650 bin liraya 4 oda 1 salon!

İzmir Mia Residences projesi Koç İnşaat imzası ile İzmir Gaziemir 'de yükseliyor, 4 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu projede fiyatlar 650 bin liradan başlıyor,

mia residence gaziemir Haberi

mia residence gaziemir

Gaziemir'de Koç İnşaat tarafından 4,5 dönüm alan üzerinde inşa edilen Mia Rezidans 8 katlı 5 blok halinde hayata geçiyor. Mia Residence'ta yer alan bütün konutlar 4 oda 1 salon 200 metrekare olarak tasarlandı. 


Gaziemir Mia Residence'ta konut fiyatları 600 bin liradan başlıyor, 700 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesindeki ödeme planından yararlanabiliyor ya da banka kredisi kullanabiliyor.


İzmir Mia Evleri Gaziemir'de Metro AVM'nin yakınında inşa ediliyor. Projedeki konutların 2013 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.