07 / 12 / 2025

Miami gayrimenkul sektörü

Miami gayrimenkul sektörü

Miami'de gayrimenkul sektörü Türkiye sayesinde gelişiyor. Türkler bölgede yatırım yapmak için sıraya girmiş durumda. Son 5 yılda 10 bin Türk Miami'den ev aldı.

Ferko rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ferko Holding, İstanbul'da birçok projeye imza attı. Firma, 2018 yılı için Londra ve Miami'de yatırım yapmayı hedefliyor.

Türk Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak!

KONUTDER olarak, Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmak için sektörün temsilcilerini yeni yatırımcılarla bir araya getirmek amacıyla “TÜRK GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN KÖRFEZ YATIRIMCILARI İLE BULUŞMASI” programını gerçekleştirecek.

Türk gayrimenkul sektörü, Körfez yatırımcıları ile buluşuyor!

KONUTDER'in Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmak için sektörümüzün değerli temsilcilerini yeni yatırımcılarla bir araya getireceği, Türk gayrimenkul sektörü Körfez yatırımcıları ile buluşması 12-14 Ekim'de.

İşsiz üniversiteliler gayrimenkul sektöründe istihdam edilmeli!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, işsiz üniversitelilerin kısa süreli eğitimlerle gayrimenkul sektöründe istihdamına yönelik düzenlemeye gidilmesini istedi.

Gayrimenkul sektörü Share 5'te buluşacak!

Gayrimenkul sektörünün profesyonelleri HARE Gayrimenkul Paylaşımları'nın 5.sinde buluşacak. SHARE 5 3 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek.

Dumankaya'dan gayrimenkul sektörüne yeni ödeme modeli!

Gayrimenkul sektörüne yeni bir ödeme modeli daha kazandırıldı. 'Fifti-fifti' modeline göre müşteri bedelin yarısını ödeyecek, kalan yarısını ise Dumankaya karşılayacak. Daire, 10 yıl boyunca sahibine getiri sağlayacak.

Yurtdışındaki gurbetçiler Türk gayrimenkul sektörüne yöneldi!

Yurtdışında “bir gün yeniden dönme” umuduyla çalışan gurbetçiler, Türk gayrimenkul sektöründeki büyük gelişimle birikimlerini yeniden memleketlerine yönlendirmeye başladı.

Gayrimenkul sektöründe gözler sonbahara çevirildi!

7 Haziran seçimleri sonrası hükümet kurma çalışmalarının sürmesinin etkisi ve geleneksel olarak durgunluk yaşanan gayrimenkul sektöründe, gözler sonbahara çevrildi.

Gayrimenkul sektörü sonbaharda hareketlenecek!

Hükümet kurma çalışmaları ve geleneksel durgunluğun yaşandığı yazı atlatan gayrimenkul sektörü sonbahara hızlı girecek. Sektörün önde gelen isimleri, eylülle birlikte proje tanıtımlarına hız vereceklerini söyledi.

Modern projelerle Türk gayrimenkul sektörü ileri taşınacak!

Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı. Çamlıbel, "Modern projeler geliştikçe, uzun vadede Türk gayrimenkul sektörü de daha ileri taşınacak" dedi.

Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler etkinliği yoğun ilgi gördü!

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya'nın, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği "Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler" konulu etkinliğe sektörün önde gelen firmaları yoğun ilgi gösterdi. Davetin ev sahipliğini, CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer yaptı.

Gayrimenkul sektörüne en çok Suriyeliler ilgi gösteriyor!

Son 2,5 yılda 2 bin 500'ün üzerinde şirket kuran Suriyeliler, en çok gayrimenkul sektörüne ilgi gösterdi.

GYODER, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2. çeyrek raporunu yayınladı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), tarafından hazırlanan gayrimenkul sektörüyle ilgili olan tüm kesimler için önemli bir veri kaynağı olacak, GYODER GÖSTERGE, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2.çeyrek raporunu yayınladı.

Miami gayrimenkul sektörü Haberi

Miami gayrimenkul sektörü

Miami'de gayrimenkul sektörü gelişiyor. Türkler bölgeye akın akın geliyor. Son 5 yılda 10 bin Türk Miami'de ev sahibi oldu. 


Spero Gayrimenkul'un kurucusu Umut Akçelik, konu ile ilgili açıklama yaptı. Miami'de bir konutun Türkiye'deki eş değerine oranla yatırımcısına 3 kat kira getirisi olduğunu belirtti.


Akçelik açıklamasında  "Türkiye'de 350 bin dolarlık bir ev ortalama 3 bin TL kira getirirken Miami'de yatırımcının alacığı kira geliri 3 bin dolar ve üzeri" dedi. Miami'de yatırım sürelerinin geri dönüşünün de Türkiye'nin yarı zamanı olduğunu aktaran Akçelik, "Miami'de bir ev aldığınızda yatırımınızın kira geri dönüşünü 12-13 yılda, değer artışını da 6-7 yılda sağlayabiliyorsunuz" diye konuştu. Miami'de arztalep dengesinin korunabilmesi için yeni inşaat izinlerinin verilmediğini anlatan Akçelik, mevcut stokların da 1.5 yıl içinde tükeneceğini kaydetti. Miami'de en çok konut...