28 / 03 / 2024

GYODER, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2. çeyrek raporunu yayınladı!

GYODER, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2. çeyrek raporunu yayınladı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), tarafından hazırlanan gayrimenkul sektörüyle ilgili olan tüm kesimler için önemli bir veri kaynağı olacak, GYODER GÖSTERGE, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2.çeyrek raporunu yayınladı.



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), tarafından hazırlanan gayrimenkul sektörüyle ilgili olan tüm kesimler için önemli bir veri kaynağı olacak ve sektörün tüm alt segmentlerini üçer aylık dönemlerle irdeleyecek olan GYODER GÖSTERGE, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2.çeyrek raporunu yayınladı.

 

GYODER GÖSTERGE'de sektörde ilk defa GYODER Gayrimenkul Araştırma ve Rapor Üretimi Komitesi önderliğinde önemli veri sağlayıcı kuruluşlarca toplanan veriler yer almaktadır. Gayrimenkul sektörü hakkında güncel verilere erişmek isteyen tüm profesyoneller için hazırlanan GYODER GÖSTERGE, 3 ayda bir yayınlanacak, hem dijital hem de basılı olarak geniş bir kitleye ulaştırılacak.

 

Sektöre etkisi olan temel makroekonomik göstergelerden sektör içi üretim rakamlarına kadar çok çeşitli bilgi ve istatistikleri içeren raporda sektörün büyüme hızının GSYH’a yansımalarını, yıllık enflasyon oranlarını,  uluslararası pazardaki eğilimlere paralel olarak Dolar/Euro paritesini, BIST GYO hisse performanslarını, konut kredisi faiz ve kullandırma oranlarını, konut ve ofis satış oranlarını, turizm, otelcilik ve AVM'lerle ilgili istatistik verileri bir arada yer alıyor.



Rapor için tıklayın


Geri Dön