25 / 04 / 2024

Miami konut

Miami konut

ABD'de lüks villaların fiyatları giderek düşüyor. Bu nedenle Türkler özellikle Miami'ye akın etmeye başladı.ABD'nin en gözde turizm merkezlerinden Miami'deki villaların fiyatı, İstanbul'daki sıradan bir projedeki fiyatlardan daha düşük...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Konut fiyatlarında ipin ucu kaçtı! O ilde ev fiyatları Miami'yi geçti!

Türkiye'de ekonomik krizle beraber 'barınma' sorununu büyük sorun olmaya başladı. Pandemi dönemiyle birlikte artan konut fiyatları ve konut kiraları vatandaşın gelirini aşmaya başladı. Konut fiyatları öyle arttı ki, o ilde ev fiyatları Miami'yi geçti...

İmar planlarındaki gecikme konut piyasasını sarstı! Bu kentte fiyatlar Miami'yle yarışıyor!

Depremin ardından yaşanan göç ve imar planlarındaki gecikme Mersin'de konut sıkıntısı yarattı. Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken sektör temsilcileri konuyu değerlendirdi.

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladıklarını söyledi. 

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.

Şaşırtan gerçek! Bağcılar’da ev satıp Miami’den ev almak mümkün!

İstanbul'daki konut fiyatları Miami'deki ev fiyatlarını solladı. Bağcılardan ev satıp Miami'den ev alabirsiniz. İşte detaylar...

İstanbul'da fiyatlar Miami'yi solladı! Ev almak hayal mi oldu?

Megakent İstanbul'da ev fiyatları Miami'yi solladı. Miami'de 400 bin dolara villa alınabilirken İstanbul'da bu tutara 2+1 konut alınabiliyor...

Konut yatırımının yeni gözdesi Miami oldu!

Yüksek kira getirisi, eyalet vergisi bulunmaması gibi avantajlarıyla Miami’den ev almak, Avrupa’dan Rusya’dan ve Amerika'nın çeşitli eyaletlerinden başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Miami gayrimenkulde hızlı gelişti!

Miami gayrimenkulde ABD’de ilk sırada yer alıyor. 2016 yılı verilerine göre Miami’de en çok konut alan yabancı yatırımcılar arasında Türklerin 5’inci sırada yer alıyor.

Miami Okan Tower 2 Mayıs'ta tanıtılacak! 

Miami Okan Tower projesi, Okan Holding ve Hilton işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de hayata geçirilecek. 2 Mayıs'ta tanıtılacak projede konut, ofis ve otel yer alacak. 

Miami'den ev almanın tam zamanı!

Miami, görkemli otel ve konut projeleriyle dikkat çekmeye ve yükselmeye devam ediyor. Miami, toplam 10,9 milyar dolar büyüklüğe ulaştı. 

Miami konut Haberi

Miami konut


TÜRKİYE'DE konut sektöründe hızlı "büyüme" talep fazlası evler bile fiyatları düşürmüyor. Bazı projelerde 1+1 daireler bile 400 bin lirayı bulan fiyatlarla sunuluyor. İstanbul'un en ücra bölgelerinde de 2+1 evlere 300 bin lira isteniyor. 


Bizde durum böyle iken; ABD'de lüks villaların fiyatları giderek düşüyor. Bu nedenle Türkler özellikle Miami'ye akın etmeye başladı. ABD'nin en gözde turizm merkezlerinden  Miami'deki villaların fiyatı, İstanbul'daki sıradan bir projedeki 1+1 ya da 2+1 konutlardan daha ucuz hale geldi. 


Beylikdüzü'nde, Tuzla'da veya Güneşli'de, yani İstanbul'un dışında semtlerde ortalama bir projede fiyatlar 1+1 ya da 2+1 için 200 bin liradan başlayıp, 450 bin liraya kadar çıkıyor. Miami'de kent merkezine 25 dakika uzaklıktaki 5 oda, 2 salonlu bir villanın fiyatı ise 89 bin dolar (yaklaşık 170 bin lira). Yüzme havuzu...