05 / 12 / 2025

Midtown projesi ne zaman başlıyor

Midtown projesi ne zaman başlıyor

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu , yeni ortakları Deyaar Borsa'ya kote olduğu için planları önceden açıklayamadıklarını belirterek, "Ama küçük projeler düşünmediğimiz kesin." dedi.

Yüzyılın Konut Projesi’ne 5 milyon 314 bin kişi başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin olarak yaptığı açıklamada projeye 5 milyon 314 bin kişinin başvurduğunu söyledi.

Yüzyılın Konut Projesi’ne 2 milyon 879 bin başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Yüzyılın Konut Projesi’ne 2 milyon 879 bin geçerli başvuru geldiğini söyledi.

24 Ekim itibarıyla tapusu olanlar Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuramayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Yüzyılın Konut Projesi’ne 24 Ekim itibarıyla üzerinde tapu olan vatandaşların başvuramayacağını söyledi.

Emlak Konut GYO’nun Damla Kent Projesi’ne dayalı Gayrimenkul Sertifikası ihracı başvurusu onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Damla Kent Projesi’ne dayalı Gayrimenkul Sertifikası ihracı başvurusu onaylandı.

İzmir Buca'daki Altun Yaşam Projesi'ne verilen ruhsat iptal edildi!

2019’da özelleştirilen ve Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanan İzmir’deki ”Altun Yaşam Projesi"ne, Buca Belediye Başkanlığı tarafından imar planlarına aykırı biçimde verilen ruhsat iptal edildi.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Midtown projesi ne zaman başlıyor Haberi

Midtown projesi ne zaman başlıyor

DUBAİ Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme kuruluşlarından Aşçıoglu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile 'Ortaklık Anlaşması' imzaladı. 


Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, ortaklık anlaşması için 1 yıl bir ön hazırlık süreci yaşadıklarını belirterek, "Deyaar ile Dubai, Arap coğrafyası ve Türkiye'de proje geliştireceğiz. Aynca biz Türkiye portföyümüzden de kendilerine belli projeler sunduk, sıcak baktılar." dedi. Deyaar Grubu halihazırda Borsa'ya kote ve Islamic Bank'ın ortağı. "Bu sebeple planlarımızı önceden net şekilde açıklayamıyoruz." diyen Yaşar Aşçıoglu, ipucunu "Küçük projeler düşünmediğimiz kesin." şeklinde verdi. 


Anlaşma ile ilgili olarak ise Deyaar CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami ise "Küresel coğrafyada varlığımızı genişletme stratejimizin bir parçası olarak, Türkiye'nin bir numaralı gayrimenkul grubuyla güçlerimizi birleştirmiş olduğumuz jçtn sön derece heyecanlıyız.."^ ifadelerini...