18 / 04 / 2024

Mika İnşaat Çamlık 18 telefon

Mika İnşaat Çamlık 18 telefon

Mika İnşaat Çamlık 18 projesinde ankastre ürünler, Artema marka armatürler yer alıyor. Tek bloktan meydana gelen projede daireler ve mağazalar bulunuyor.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baylasın İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baylasın İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet Zeki Baylassın tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bodrum Torba İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım Tesisi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Torba Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım tesisinin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle yapıldı.

Sesa Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Mimarlık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sesa Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Mimarlık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Yunus tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Fatih, Molla Ferani Mahallesi'nde kuruldu.

SRÇ İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SRÇ İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Saraçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Çatalca, Ferhatpaşa Mahallesi, Tevfik Erdönmez Caddesi'nde kuruldu.

MSG Plus İnşaat Mimarlık Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSG Plus İnşaat Mimarlık Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Veysel Serkan Garan tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Roj Grup Yapı İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roj Grup Yapı İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Sönmez tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, 1374 Sokak'ta kuruldu.

Mika İnşaat Çamlık 18 telefon Haberi

Mika İnşaat Çamlık 18 telefon

Çamlık 18 projesi Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Mika İnşaat imzası ile yükselen projenin inşaat çalışmaları henüz başlamadı. İnşaat çalışmalarına Mayıs ayında başlanacak.


Mika İnşaat Çamlık 18 projesindeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede ısı izolasyonlu cephe ve pencereler, ankastre ürünler, uydu sistemi, diafon sistemi, Artema marka armatürler, ses yalıtımı gibi imkanlar sunuluyor.


Mağazaların ve dairelerin yer aldığı Mika Çamlık 18 Evleri, DNA Mimarlık – Mimar Tümay Türkmen & Y. Mimar Bora Şahbazoğlu imzası ile tasarlanıyor. 


Mika İnşaat Çamlık 18 projesi konum olarak FSM Köprüsü’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakika mesafede inşa ediliyor. 

Çamlık 18 nerede?

Çamlık 18 adres:Bahar Sokak No: 10 Çamlık Mah. Çekmeköy İstanbul


Çamlık 18 iletişim

Telefon: 0 (212) 352 90 87

Web Sitesi: http://www.camlik18.com/

Esra Nur...