27 / 04 / 2024

milas çöp depolama alanı

milas çöp depolama alanı

Milas'ta çöp depolama alanında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı. Çöp depolama alanında metan gazı patlaması sonucu çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi kuruldu!

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Taner Taşpınar tarafından kuruldu.

BOTAŞ’tan açıklama geldi: Doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı

BOTAŞ'tan doğalgaz depolarına ilişkin yapılan açıklamada, Tuz Gölü hem de Silivri Tesislerinde depo doluluk oranı yüzde 100'e ulaştığı belirtildi. Açıklamada "Silivri Yer Altı DoğalGaz Depolama Tesisi rezervuarlarında 4.6 milyar metreküp depolama gazı bulunmakta" ifadelerine yer verildi.

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

Özlem Tekin Milas'tan arazi alıp ev yaptırdı!

Şarkıcı Özlem Tekin, Muğla Milas'ın bir köyünden arazi alıp küçük bir ev yaptırdı. Tekin, cep telefonu kullanmıyor, köy merkezine atla gidiyor.

Ordu Havalimanı taş ocağı, katı atık depolama tesisi olacak!

Çöp sorununa büyük ölçüde neşter vuran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu-Giresun Havalimanı taş ocağını, katı atık depolama tesisi olarak kullanmaya hazırlanıyor.

Bursa Kayapa'ya yapılacak çöp depolama tesisi protesto edildi!

Bursa ilinin Kayapa bölgesinde yapılması planlanan çöp depolama ve yakma tesisine karşı çıkan Kayapalılar projenin oylanacağı Büyükşehir önünde oturma eylemi yaptı.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi 5 ay erken bitecek!

MANİSA'da yarım asırdır sorun olan vahşi çöp depolama alanındaki görüntü, Uzunburun'da yapımı süren Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama tesisinin tamamlanmasıyla sona erecek.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Manisa'da Uzunburun mevkiinde yaklaşık 440 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan ve 650 ton çöp depolama kapasitesinde olacak Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde çalışmalar hızla ilerliyor.

Dilovası'nda çöp kokusu mahalleliyi ayaklandırdı!

Kocaeli'de çöp depolama tesisi çevresinde yaşayan mahalle sakinleri, kokudan şikayetçi olduklarını belirterek, tesisin yolunu kapattı, çöp araçlarının tesise girmesini engelledi. Eylemci vatandaşlar oruçlarını burada açtı.

Kentsel dönüşüm inşaat atıkları geri dönüştürülüyor!

Çevre ye Şehircilik Bakanlığının "İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Değerlendirilmesi Projesi" kapsamında çalışmalar yürüten İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin geri dönüşüm ve çöp depolama şirketi İSTAÇ AŞ ile üretime başladı.

Milas İçmesuyu İsale Hattı Projesi hayata geçiriliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas îçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

Milas'ta içme suyu terfi merkezi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas içmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

Konya atık yönetimi projesinde imzalar atıldı!

Tahir Akyürek, çevre açısından son derece önemli bir projenin startını verdiklerini belirterek, Aslım Çöplüğü olarak bilinen çöp depolama alanının, projenin tamamlanmasıyla temiz hava bölgesi ve şehir ormanı haline geleceğini müjdeledi.

milas çöp depolama alanı Haberi

milas çöp depolama alanı

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Çaltılık mevkisinde, ilçenin katı atıklarının depolandığı alanda metan gazı patlaması sonucu yangın başladı.


Bölgedeki etkili rüzgar nedeniyle alevler ormanlık alana sıçradı. Yangına Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliğine bağlı 6, Milas Orman İşletme Müdürlüğüne ait 2 arazöz ile müdahale ediliyor.


Alanda zaman zaman küçük çaplı patlamalar meydana gelen yangını sündürme çalışması...