18 / 04 / 2024

Milli Emlak arsa satış

Milli Emlak arsa satış

Son on yılda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışı yapılan veya kiralanan Hazine arazileri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Milli Emlak 34 ilde hazine arazileri satışı başladı...

Milli Emlak, Hazine arazileri listesi yayımlandığını açıkladı. Milli Emlak / arsa satışları 2024 ilanlarını yayımlandı. Buna göre, satılık hazine arazileri, arsalar için sudan ucuz fiyatlarını açıkladı. İşte haberin detayları...

Milli Emlak’tan 2023'un son fırsatı! 813 TL taksitli satışlar başladı...

Milli Emlak yatırım yapmak isteyenler için hazineden arsa satışının son fırsatını açıkladı. Buna göre, o şehirlerde satışa sunulacak arsalar 5 yıl emlak vergisinden de muaf tutulacağı kaydedildi. İşte, Milli Emlak arsa satışı ve haberin detayları...

Milli Emlak birçok ilde satışa başladı...

Milli Emlak tarafından kaçırılmayacak yeni bir fırsat ile  karşımıza çıkıyor. Birçok şehirde yeni arsa satışına başladığı kaydedilen Milli Emlak, 13 bin Türk Lirası’na satılan arsaların vergi ve KDV’den muaf tutulacağını da özellikle kaydedildi. İşte, Milli Emlak arsa satışı ve ayrıntıları...

Arsa almak isteyenlere müjde! Birikmişi olanlar hemen Milli Emlak’a koşun! İşte detaylar!

Milli Emlak arsa almak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor. Bursa Nilüfer’de arsa satışı yapılacak. İşte detaylar!

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Milli Emlak o ilde 12 bin 500 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'daki imarlı arsa da yer alıyor. Konut imarlı arsa 12 bin 500 TL bedelle satışa sunuldu. 

Milli Emlak'tan 44 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt'taki imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 44 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak'tan 31 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Tekirdağ'daki imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 31 bin 500 TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak'tan o ilde konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova Termal ilçesindeki konut imarlı arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak Kocaeli'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Kocaeli'deki konut imarlı arsa da bulunuyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 35 bin 420 TL'ye satılık konut imarlı arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Çorlu'da da arsa satıyor.

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.

Milli Emlak arsa satış Haberi

Milli Emlak arsa satış

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, son on yılda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışı yapılan veya kiralanan Hazine arazilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Öztürk, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün soruları:
1- Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından TOKİ'ye devredilen Hazine arazisi miktarı ne kadardır?
2- Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışı yapılan belediye ve mücavir alan sınırları içindeki Hazineye ait tarım arazileri toplam miktarı ne kadardır?
3- Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından, satışı yapılan Hazine taşınmazı sayısı ne kadardır?
4- Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından kiraya verilen Hazine taşınmazı sayısı ne kadardır? Kiralama koşulları nedir? Bu kiralamalardan ne kadar gelir elde edilmiştir?
5- Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından taşınmaz ve/veya arazi...