29 / 03 / 2024

milli emlak çanakkale satılık arsa

milli emlak çanakkale satılık arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

İstanbul, İzmir, Antalya, Çanakkale ve Balıkesir'de satılık 9 arsa

İstanbul, İzmir, Çanakkale ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa! Kaç metrekare? Tahmini bedeli ne kadar? İhaleleri ne zaman?

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Milli Emlak'tan Çanakkale'de satılık 3 arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak 2 ildeki 51 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! 

Milli Emlak, Elazığ'daki 44, Çanakkale'deki 7 adet arsa ve araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Elazığ ve Çanakkale'de satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ilde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Çanakkale Eceabat Milli Emlak Şefliği, Çanakkale ili, Eceabat ilçesi, Küçükanafarta Köyü ve Beşyol Köyünde yer alan 1 adet arsa ile tarla vasıflı 1 adet arazi KDV'den muaf satılıyor. Peki Eceabat'taki arsa ve arazinin fiyatı ne kadar? 

Milli Emlak Çanakkale'de 31 bin TL'ye arazi satacak! KDV'den muaf arazi arayanlar aman dikkat!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 31 bin TL'ye arazi satıyor.

Milli Emlak o ildeki 3 bin 191 metrekarelik arsayı satıyor! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla!

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Barbaros Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Çanakkale'nin o ilçesinde imarlı tarla satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ili Ezine ilçesi, Tavaklı Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak'tan Çanakkale'de imarlı arsa fırsatı! İhalesi 7 gün sonra!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale'de yer alan yurt alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 27 Haziran tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Çanakkale'de imarlı arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Bozcaada Milli Emlak memuru rüşvetten tutuklandı!

Çanakkale Bozcaada'da polis tarafından rüşvet alırken suçüstü yakalanan Milli Emlak Birimi'nde görevli memur tutuklandı.

Milli Emlak Çanakkale 'de arsa satıyor: 1 milyon 797 bin liraya!

Milli Emlak Çanakkale Merkez Barbaros Mahallesi 'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 4 Eylül 2013 tarihinde saat 14:40 'ta gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak.

Milli Emlak Çanakkale'de arsa satıyor: 1 milyon 797 bin liraya!

Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Çanakkale Barbaros Köyü 'nde bulunan arsayı 1 milyon 797 bin 520 lira bedelle satışa çıkarıyor, ihale 4 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Burdur Milli Emlak 'tan 49 yıllığına 9 taşınmaz!

Burdur Milli Emlak, ilgili kanun gereği 9 taşınmazın üzerinde 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilmesi için ihale düzenledi. Taşınmazların yüzölçümleri 64 bin 155 metrekrare ile 6 milyon 192 bin 214 metrekare arasında

milli emlak çanakkale satılık arsa Haberi

milli emlak çanakkale satılık arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Çanakkale Merkez Barbaros Mahallesi'nde yer alan arsa yurt alanı imarlı. 72,10 metrekare alana sahip arsanın satış ihalesi 27 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tahmini bedelin 390 bin TL olarak belirlendiği imarlı arsanın geçici teminat bedeli ise 117 bin TL.

İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Taşınmaz Bilgileri
Taşınmaz No :17010104971Pafta / Ada / Parsel :/ 697 / 4
İmar Durumu :İmarlı
İmar Özellik Adı :Yurt Alanı
İmar Tarihi :
Yasal Dayanak :2886 / 45.

Taşınmaz Yüzölçümü :72,10 metrekare
Hazine Hissesi :72,10 metrekare
Satılacak Yüzölçümü : 72,10 metrekare
Toplam Tahmin Bedel :390 bin TL
Geçici Teminat Bedeli :117 bin 
İhale Tarihi ve...