28 / 03 / 2024

milli emlak ihaleleri

milli emlak ihaleleri

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 21 bin 100 TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak'tan 35 bin 420 TL'ye satılık konut imarlı arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Çorlu'da da arsa satıyor.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Bu arsanın fiyatını duyan koştu!

Yayınlanan arsa ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Manisa'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

O ilde 45 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Güneşli Köyü'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 müjdesi! İki şehirde KDV'den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar ve Rize'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 3 Nisan ve 4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 fırsatı: İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Yeni bir yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak iki şehirde yine KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan iki şehirde arazi fırsatı! KDV'den muaf arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Iğdır'da yer alan arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihaleleri 5 Mart ve 4 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Antalya'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 ilde satılık arazi! KDV'den muaf arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Kahramanmaraş'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 20 Şubat, 21 Şubat ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak, Ankara ve Sivas'taki 225 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 

Sivas'ta ve Ankara'da yer alan toplam 225 adet gayrimenkul taksit imkanıyla Milli Emlak tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve 2 ilde daha arazi satacak. Arazilerin satış ihaleleri 7 Şubat, 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir ve 2 ilde daha satılık arsa ve arazi! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir, Uşak ve Kırklareli'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 6 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul satacak!

Manisa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'daki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihaleleri 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ilde 2 adet konut satacak!

Bitlis Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Bitlis Merkez'de yer alan iki adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihaleleri 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

milli emlak ihaleleri Haberi

milli emlak ihaleleri

Yeni bir arsa almak isteyen yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı 2022 yılı Ekim ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar'da da konut imarlı arsa satıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki ihaleye göre, satışa çıkarılan konut imarlı arsa Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde bulunuyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 03180100694 şeklinde açıklandı. Yine resmi Milli Emlak'ın sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 535,23 metrekare. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, hazine hissesinin 535,23 metrekare şeklinde bildirildiği imarlı arsanın satış bedeli 21 bin 400 Türk Lirası şeklinde açıklanırken, geçici teminat bedeli...