24 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 35 bin 420 TL'ye satılık konut imarlı arsa!

Milli Emlak'tan 35 bin 420 TL'ye satılık konut imarlı arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Çorlu'da da arsa satıyor.



Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Tekirdağ Çorlu'da da konut imarlı arsa satıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Tekirdağ ili, Çorlu ilçesindeki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki detaylara göre, satışa çıkarılan konut imarlı arsa Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Muhittin Mahallesi'nde bulunuyor.

Milli Emlak tan 35 bin 420 TL ye satılık konut imarlı arsa!

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 59030106719 olarak belirtildi. Yine resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsa 10,12 metrekare. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, hazine hissesinin 10,12 metrekare şeklinde bildirildiği konut imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 35 bin 420 Türk Lirası olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 7 bin 84 Türk Lirası olarak belirtildi.


Geri Dön