19 / 03 / 2024

milli emlak satılık arsa

milli emlak satılık arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Kocaeli'de yer alan iş merkezi ve arsa da bulunuyor. Satışa çıkarılan iş merkezi ve arsa hissesinin bedeli 60 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan o ilde 12 bin 600 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'da yer alan konut imarlı arsa da bulunuyor. Arsanın satış fiyatı 12 bin 600 TL olarak belrilendi.

Milli Emlak o ilde 42 bin 50 TL'ye imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Çorum Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 21 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 13 bin 50 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak 18 bin 900 TL'ye imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

O ilde 21 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki Ekim 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 21 bin 100 TL olarak belirlenen ihale detayları...

Milli Emlak o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut imarlı arsa da mevcut. İşte satış bedeli 25 bin TL olarak belirlenen ihale detayları...

O ilde 33 bin 500 TL'ye satılık konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt Demirözü'ndeki arsa da bulunuyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 31 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Bayburt'ta da konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak o ilde 12 bin 500 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'daki imarlı arsa da yer alıyor. Konut imarlı arsa 12 bin 500 TL bedelle satışa sunuldu. 

Milli Emlak 19 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'daki konut alanı imarlı arsa da yer alıyor.  Arsanın satış bedeli 19 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan 59 bin TL'ye arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanları arasında Aksaray'daki konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 59 bin 12 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Milli Emlak'tan 44 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt'taki imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 44 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış tam gaz! En çok artış yaşanan iller hangileri? 

REIDIN tarafından hazırlanan rapora göre, Haziran 2023'te Türkiye'de emlak piyasasındaki satılık ve kiralık ev  fiyatları yükselmeye devam etti. İşte o rakamlar... 

Kiralık konut talebi ilk defa satılık konut talebini geçti!

Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Milli Emlak'tan konut imarlı arsa satışı! Aylık 1834 TL ödeme ile sizin olabilir!

Satılık hazine arazisi satın almak isteyen vatandaşların beklediği Milli Emlak satılık hazine arazisi ilanları yayınlandı.

Satılık ve kiralık ev fiyatları ne olacak? Nihayet beklenen tarih verildi! Bu tarihten önce işlem yapmayın!

Konut satın alacaklar da kiralayacaklar da son zamanlarda emlak piyasasındaki hareketliliğe kilitlenmiş durumda. Peki, satılık konut fiyatları düşer mi? Kiralar düşecek mi, yoksa yükselecek mi? İşte detaylar...

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

milli emlak satılık arsa Haberi

milli emlak satılık arsa

Arsa ve gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin yakın markajına giren Ekim ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kocaeli'de yer alan iş merkezi ve arsa hissesi için de satış ihalesi düzenliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesindeki Ekim ayı ihale ilanları arasında Kocaeli Gölcük'teki iş merkezi ve arsa da mevcut.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaylara göre, satışa çıkarılan iş merkezi ve arsa Kocaeli Gölcük Değirmendere Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsanın taşınmaz numarası 41030102372 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu taşınmazın yüz ölçümü 1.573 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaya göre, hazine hissesinin 46,26...