23 / 04 / 2024

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 



Arsa almak isteyen yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa İnegöl'de yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki Ekim ayı ihaleleri arasında İnegöl'de yer alan arsa da dikkat çekiyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu arsa Bursa İnegöl Süpürtü Mahallesi'nde yer alıyor. 

Milli Emlak Bursa İnegöl de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 16080104291 olarak belirtildi. Yine resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsa 1.560,37 metrekare. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, hazine hissesinin 1.560,37 metrekare olarak belirtildiği imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 936 bin 500 Türk Lirası olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 234 bin 125 Türk Lirası olarak belirtildi.


Geri Dön