29 / 03 / 2024

Milli Emlak 45 bin TL'ye imarlı arsa satacak! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 45 bin TL'ye imarlı arsa satacak! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 45 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...



Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de o ilde imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanları kapsamında Niğde Merkez'de yer alan konut imarlı arsa da yatırımcıların dikkat çeken ihale ilanları arasında bulunuyor. 

Milli Emlak 45 bin TL ye imarlı arsa satacak! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Dört gözle beklenen Mart 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Söz konusu ihale ilanında yer alan detaylara göre, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Niğde Merkez'de bulunuyor.

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 900,00 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaya göre, söz konusu satış ihalesi 23 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ve Niğde Merkez'de yer alan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli ne kadar? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o ihale...
 


Geri Dön