25 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde tam 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak o ilde tam 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak o ilde tam 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor... Bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...



Yatırımcılar tarafından dört gözle beklenen Mart ayı arsa satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 75 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa satıyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanları kapsamında Niğde Merkez'deki konut imarlı arsa da yer alıyor. 

Yatırımcıların merakla beklediği Mart ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve araziler KDV'den de muaf.

Söz konusu ihale ilanında yer alan detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı konut imarlı arsa Niğde Merkez'de yer alıyor.

Milli Emlak o ilde tam 75 bin TL ye imarlı arsa satıyor! Bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın! 

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın yüz ölçümü 1.064,62 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre, söz konusu arsa satış ihalesi 21 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Niğde Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsanın geçici teminat bedeli TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale...
 


Geri Dön