27 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan tam 47 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan tam 47 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 47 bin TL'ye imarlı arsa satıyor. Bu tarihi sakın kaçırmayın...



Yeni bir arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenler dört gözle Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Şubat ayının ihale ilanlarını resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bedelle arsa satıyor.

Verilen detaylara göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin merakla  beklediği söz konusu ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arsa Konya ilinin Selçuklu ilçesinde bulunuyor. 

Milli Emlak tan tam 47 bin TL ye imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların radarına giren söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın yüz ölçümü 309,94 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan arsa satış ihalesine göre satışa çıkarılan arsanın ihalesi 27 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan söz konusu arsanın geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web  sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen o detaylar...


Geri Dön