25 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 69 bin TL'ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak o ilde 69 bin TL'ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak o ilde 69 bin TL'ye imarlı arsa satacak... Bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte o ihale ilanı...



Yatırımcıların dört gözle beklediği Mart ayı arsa satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 69 bin TL'ye imarlı arsa satacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanları kapsamında Niğde'deki konut imarlı arsa da  yatırımcıların radarına giren ihale ilanları arasında yer alıyor.

Merakla beklenen Mart 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arsa ve araziler de KDV'den muaf oluyor.

Söz konusu ihale ilanındaki bilgilere göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin merakla beklediği ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı konut imarlı arsa Niğde Bor'da yer alıyor.

Milli Emlak o ilde 69 bin TL ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın yüz ölçümü 1.048,98 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsa satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak'ın satışa sunduğu ve Niğde Bor'da yer alan konut alanı imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan o ihale...


Geri Dön